foto: Tim Rooke/Shutterstock/ Vida Press
Karalim Čārlzam silti ieteikts, ka princim Harijam "vajadzētu būt goda viesim" Bakingemas pilī
Karalis Čārlzs un princis Harijs pirms vairākiem gadiem.
Slavenības
2024. gada 7. maijs, 18:43

Karalim Čārlzam silti ieteikts, ka princim Harijam "vajadzētu būt goda viesim" Bakingemas pilī

Jauns.lv

Paredzams, ka princis Harijs pēc “Invictus Games” desmitās gadadienas pasākuma Svētā Pāvila katedrālē Londonā tiksies ar savu tēvu karali Čārlzu, taču abu satikšanās būs īsa.

Karalim Čārlzam silti ieteikts, ka princim Harijam “vajadzētu būt goda viesim” Bakingemas pilī, kad monarha jaunākais dēls šonedēļ iegriezīsies vizītē Apvienotajā Karalistē. Šādu padomu ieteicis karaļnama apskatnieks, jo Harijam vairs nav dzīvesvietas Lielbritānijā un iepriekšējās reizēs viņš uzturējies viesnīcās.

Dienu pirms Saseksas hercoga ierašanās Apvienotajā Karalistē britu karaļnama eksperts Marks Dolans paudis savu pārliecību telekanālam “GB News”: “Manuprāt, Harijam vajadzētu palikt Bakingemas pilī. Viņam vajadzētu būt goda viesim.” Par tēva un dēla attiecībām eksperts turpinājumā izteicies, sakot, ka viņiem “vajadzētu pavadīt kopā daudzas stundas”.

foto: David Fisher/Shutterstock/ Vida Press
Britu karaļnama eksperts Marks Dolans.

Tikmēr karaļnamam pietuvināts avots izteicis apgalvojumu, ka princis Harijs tikšoties ar savu tēvu karali Čārlzu pēc “Invictus Games” piemiņas ceremonijas, kas paredzēta šo trešdien, bet atzīmējis, ka šī tikšanās būs īsa. Savukārt izdevums “Daily Mail” citējis karaļnama ekspertu Ričardu Ficviljamsu, kurš izteicies, ka cer, ka princis Harijs izmantos jebkuru iespēju, lai satiktu karali Čārlzu laikā, kad monarhs atveseļojas no vēža. Eksperts arīdzan ieminējies, ka šī tikšanās varētu pavērt Harijam ceļu izlīgumam ar savu brāli princi Viljamu.

Princis Čārlzs ar dēliem

gallery icon