1dienas
19stundas
40minūtes
24sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Supermodele Heidija Kluma 51. dzimšanas dienā izģērbjas pavisam kaila
foto: CAMERA PRESS/Theodore Wood / Vida Press
Supermodele Heidija Kluma.
Slavenības

Supermodele Heidija Kluma 51. dzimšanas dienā izģērbjas pavisam kaila

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Vācu supermodele Heidija Kluma sarīkojusi baseina ballīti kopā ar ģimeni un draugiem, lai atzīmētu savu 51. dzimšanas dienu.

Supermodele Heidija Kluma 51. dzimšanas dienā izģē...

Savu 51. dzimšanas dienu Heidija Kluma atzīmēja, izģērbjoties pavisam kaila un atklājot savu nevainojamo figūru. Supermodelei bija tikai cepure ar nagu un saulesbrilles, kad viņa pie baseina sauļoja savu kailo ķermeni. Ar vienu roku viņa koķeti bija piesegusi krūtis, kad sēdēja uz sauļošanās zviļņa dārzā un uzņēma pikanto video. Heidija lēnām virzīja tālruņa kameru no galvas uz leju, atklājot, ka viņai mugurā nav pilnīgi nekādu drēbju.

foto: Instagram/heidiklum
Heidija Kluma 51. dzimšanas dienā parāda sevi kailu.
Heidija Kluma 51. dzimšanas dienā parāda sevi kailu.

Četru bērnu māmiņa izbaudīja savu dzimšanas dienu un padalījās ar svētku bildēm “Instagram”. Lai atzīmētu jubileju, modele sarīkojusi baseina ballīti ģimenei un draugiem. Ap baseinu bija izvietoti lielās buķetēs sasieti balonu saišķi.

Heidijai baseina ballītē pievienojās arī viņas vīrs Toms Kaulics (34), kurš baudīja saules peldes līdzās savai mūžam jaunajai sievai. Pāris vienojās skūpstā, iepozējot ar mimozas kokteiļiem pie liela ziedu klēpja un baloniem, kas vēstīja supermodeles gadu skaitu – 51.  Vēlāk Heidija kopā ar viesiem dārzā gatavoja maltīti uz grila, visiem maksimāli izbaudot silto un saulaino dienu ārpus telpām.

foto: Instagram/heidiklum
Heidija Kluma dzimšanas dienā mājās pie baseina.
Heidija Kluma dzimšanas dienā mājās pie baseina.

Neatkarīgi no tā, vai modele pozē kaila savā dārzā, vai apmeklē pasākumus drosmīgos tērpos – ir skaidri redzams, ka Heidija nebaidās dzīvot dzīvi pēc saviem noteikumiem. Nesenā intervijā žurnālam “Glamour” viņa sacīja: “Es zinu, ka aizvainoju cilvēkus. Bet es uzskatu, ka ir jāsaglabā autentiskums. Esmu sieviete, kurai patīk būt sievišķīgai, kura reizēm ir skaļa un krāsaina. Un ir sievietes, kuras tādas nav. Ja es ar to kaitinu cilvēkus, viņiem atliek tikai pārtraukt man sekot. Tas ir tikai sīks pogas nospiediens. Katram vajadzētu būt tādam, kāds viņš ir un kāds vēlas būt. Es neizliekos, ka esmu citādāka tikai tāpēc, ka šim vai tam cilvēkam varētu nepatikt tāda, kāda esmu.”