foto: ENT / SplashNews.com/ Vida Press
Slepeni apprecējusies supermodele Heidija Kluma
Heidija un Toms 4. jūlijā - jau krietnu laiku kā precēta pāra godā, izrādās.
Slavenības
2019. gada 12. jūlijs, 07:05

Slepeni apprecējusies supermodele Heidija Kluma

Jauns.lv

Vācu supermodele Heidija Kluma slepus izgājusi pie vīra - mediji vēsta, ka viņa jau pirms dažiem mēnešiem oficiāli sarakstījusies ar kādreizējo tīņu elku grupas „Tokio Hotel” ģitāristu Tomu Kaulicu.

Par saderināšanos pāris paziņoja pērn Ziemassvētkos, taču ar kāzu datuma nolikšanu nesteidzās. Fani gaidīja vērienīgas kāzas, lūgto viesu un paparaci birumu, taču Heidija un Toms visus pārsteiguši ar vienkāršu ceremoniju. Turklāt par precētu pāri esot kļuvuši jau februārī, ziņo slavenību portāls "TMZ".

22. februārī pāris manīts romantiskās vakariņās, ko piefiksēja arī paparaci. Taču nu kļuvis skaidrs, ka tā bijusi viņu pirmā romantiskā pasēdēšanas precēta pāra statusā. Kluma jau iepriekš arī publiski atzinusi, ka 22. februāris pārim ir īpaša diena - 2018. gadā viņi šajā datumā iepazinušies.

Heidija Kluma un Toms Kaulics „Zelta globusu” „afterparty” ballītē

gallery icon
15

Heidijai šī ir jau trešā laulība. 1997. gadā viņa apprecējās ar stilistu Riku Pipino, bet 2002. gadā laulību šķīra. 2003. gada martā supermodele uzsāka attiecības ar F1 magnātu Flavio Briatori un jau decembrī paziņoja par grūtniecību. Kluma un Briatore drīz vien izšķīrās, un vēl gaidību laikā modele uzsāka attiecības ar mūziķi Sīlu. 2004. gada decembrī viņi saderinājās un pēc pusgada apprecējās. Bet 2014. gadā tika šķirta arī šī laulība.

Klumai un Sīlam ir trīs kopīgi bērni – dēli Henrijs (13) un Johans (12), un meita Lū (9). Sīls oficiāli adoptējis arī Klumas meitu Helēnu jeb „Leniju” (14), kuras bioloģiskais tēvs ir Briatore.

Heidija Kluma un Toms Kaulics publiski par savām attiecībām pavēstīja aizvadītā gada maijā, kad gozējās uz sarkanā paklāja Kannu kino festivālā, lai gan par abu romānu runas klīda jau kopš marta mēneša.

Heidija Kluma un Toms Kaulics

Heidija Kluma un Toms Kaulics.

gallery icon
35