Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Kriss Mārtins pats personīgi aizved uz koncertu fani, kura cieš no artrīta
foto: MMCO / SplashNews.com/ Vida Press
Grupas "Coldplay" līderis Kriss Mārtins.
Slavenības

Kriss Mārtins pats personīgi aizved uz koncertu fani, kura cieš no artrīta

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

26. maijā Kriss Mārtins un viņa grupa “Coldplay” uzstājās “Radio 1’s Big Weekend” mūzikas festivālā Lūtonas Stokvudas parkā Anglijā. Taču pirms kāpšanas uz skatuves mūziķis izdarīja svētu darbu, uz koncertu aizvedot fani, kurai staigāšana sagādā grūtības.

Kriss Mārtins pats personīgi aizved uz koncertu fa...

Grupas “Coldplay” līderis Kriss Mārtins līdz sirds dziļumiem saviļņojis savu 64 gadus veco fani, kad piedāvājis viņu aizvest uz savu koncertu. Svētdien, 26. maijā, Krisa Mārtina fane Saundra Glenna savā “X”/”Twitter” lapā padalījās ar kādu negaidītu savas dzīves notikumu un “Coldplay” līdera aizkustinošo rīcību.

“Tas brīdis, kad Kriss Mārtins redzēja manas grūtības pastaigāt, apstādināja savu automašīnu un aizveda,” rakstīja Glenna, piebilstot: “Bezgala pārsteidzoši. Nespēju noticēt, ka tas notika.” Turpinājumā viņa piebilda: “Cik pieklājīgs puisis. Mēs arī jauki papļāpājām. Viņš ir brīvs, un viņam patīk Lūtona.”

Vēlāk BBC intervēja fani, lūdzot pastāstīt vairāk par īpašo tikšanos ar 47 gadus veco mūziķi. Aprakstot negaidīto notikumu, ar artrītu sirgstošā kundze sacīja: “Durvis atveras, un es saku – ‘Ak, tas taču Kriss Mārtins, es nevaru kāpt pie viņa’, bet viņi man saka – ‘Jūs varat gan’.”

Laimīgā fane intervijā pastāstīja, ka, dodoties uz pasākuma norises vietu, grūtības paiet bijušas tik lielas, ka uz mirkli pārguruma dēļ apsvērusi domu par atgriešanos mājās. “Taču es pie sevis domāju, ka man ļoti patīk “Coldplay” un nebiju domājusi, ka nekad vairs nevarēšu viņus redzēt savā dzimtajā pilsētā,” pastāstīja Glenna. “Kad nonācām mākslinieku zonā, viņš mani tur neatstāja, viņš teica: ‘Paņemiet golfa bagiju un gādājiet, lai Saundra sasniedz galamērķi’.”

“Tas ir fakts, ka viņš apzinās invaliditāti, viņš ir tik laipns cilvēks,” viņa atzīmēja. Stāstu par negaidīto tikšanos fane noslēdza, sakot: “Es satiku Krisu Mārtinu, un sarunājos ar viņu, un viņš ir tik jauks cilvēks! Viņš man izrādīja laipnību, par ko es būšu mūžīgi pateicīga, un viņš sniedzis Lūtonai savu atbalsta plecu, paldies.”