foto: John Salangsang/Shutterstock/ Vida Press
Apprecējusies Eminema mazā meitiņa Heilija, par kuru viņš rakstīja dziesmās
Eminems un viņa meita Heilija Džeida.
Slavenības
2024. gada 23. maijs, 18:36

Apprecējusies Eminema mazā meitiņa Heilija, par kuru viņš rakstīja dziesmās

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Repera Eminema (51) meita kļuvusi par precētu sievu. 28 gadus vecā Heilija Džeida padalījusies soctīklos ar skaistām fotogrāfijām no savas intīmās kāzu ceremonijas, kas notika aizvadītajā nedēļas nogalē Batlkrīkā, Mičigānas štatā.

Eminema meita Heilija Džeida atvērusi jaunu savas dzīves lappusi. Nedēļas nogalē viņa mijusi gredzenus ar savu ilggadējo draugu Evanu Makkintoku. “Šonedēļ mostos kā sieva,” Heilija padalījusies ar jaunumiem “Instagram” kontā, pievienojot romantiskas fotogrāfijas no savas Lielās dienas.

“Mēs nevarētu vēlēties labākus, skaistākus nedēļas nogales svētkus. Tik daudz laimes asaru tika izliets, smieklu un smaidu piedzīvots un tik daudz mīlestības sajusts. Mēs ar Evanu jūtamies ļoti pateicīgi visai ģimenei un draugiem, kas brauca, lai mūs atbalstītu un būtu daļa no šīs mūsu dzīves jaunās nodaļas kā vīram un sievai,” rakstīja Heilija. Vienā no fotogrāfijām Heilija un Evans iemūžināti sniedzam skūpstu pēc svinīgā laulības zvēresta došanas, bet citā – jau kā jaunlaulātie, kas dodas prom retro kabrioletā.

Heilija kāzu dienai bija izvēlējusies tradicionāli baltu līgavas kleitu ar korsetes tipa tērpa augšdaļas risinājumu un nāriņas stila svārku daļu ar garu un kruzuļotu šlepi. Tērpu līgava bija papildinājusi ar garu plīvuru. Evans, kurš šajā dienā juties tikpat saviļņots, komentāru sadāļā pie Heilijas ieraksta atstājis sekojošas rindas: “Tā ir mana sieva. Labākā nedēļas nogale manā dzīvē.”

Eminema ģimenes dzīve

gallery icon
18

Kamēr daži fani pauda sarūgtinājumu par Eminema neesamību kopīgotajās fotogrāfijās, citi aizstāvēja jaunā pāra tiesības priecāties par savu dienu. Portāla TMZ rīcībā nonākusi informācija, ka Heilija un Eminems kāzu svinībās vienojušies tēva un meitas dejā. Heilija un Evans apprecējās nedaudz vairāk nekā gadu pēc saderināšanās, kas notika aizvadītā gada februārī. Pāris ir kopā kopš 2016. gada.

Eminema meita Heilija ar draugu ved pastaigā sunīti

gallery icon
11

Heilija ir vienīgais Eminema un Kimberlijas “Kimas” Skotas bioloģiskais bērns. Reperis ir tēvs arī adoptētajiem bērniem Aleinai Marijai Skotai un Stīvijai Leinai Matersai. Aleina ir Eminema šķirtās sievas dvīņumāsas Donas Skotas meita. Dona devās mūžībā no narkotiku pārdozēšanas 2016. gadā. Savukārt Stīvija ir Kimas meita no viņas bijušā partnera Erika Hartera, kurš no aizliegto vielu pārdozēšanas mira 2019. gadā. Eminems arī uzaudzinājis savu pusbrāli Nātanu.