Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Popzvaigzne Billija Ailiša atklāj savus nākotnes randiņu plānus
foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/ Vida Press
Dziedātāja Billija Ailiša.
Slavenības

Popzvaigzne Billija Ailiša atklāj savus nākotnes randiņu plānus

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Amerikāņu dziedātāja Billija Ailiša nekad nav bijusi attiecībās ilgāk par gadu - ne ar vienu no saviem iepriekšējiem partneriem.

Popzvaigzne Billija Ailiša atklāj savus nākotnes r...

Billija Ailiša atklājusi, ka tuvākajā laikā viņai nav plānu veidot ar kādu romantiskas attiecības. Iepriekš nepublicētā žurnāla “Rolling Stone” materiālā deviņkārtējā “Grammy” un divkārtējā “Oskara” balvas laureāte pastāstījusi par savu privāto dzīvi un pašreizējo attiecību statusu.

Dziedātāja Billija Ailiša

22 gadus vecā dziedātāja un dziesmu autore publikācijā jokojot pateikusi: “Es plānoju vairs nekad nesatikties.” Paskaidrojot savu spontāno paziņojumu, Ailiša atklāja, ko viņa patiešām vēlas savā dzīvē: “Tā, protams, nav taisnība. Bet nē, es neredzu sevi nopietni aizraujamies ar kādu, līdz nesastapšu cilvēku, kurš tiešām būs man piemērots, un šobrīd mani tas neinteresē.”

Billijas Ailišas attiecību vēsture

2022. gada oktobrī parādījās runas par to, ka hita “What Was I Made For?” izpildītāja satiekas ar mūziķi Džesiju Razerfordu, ko viņa vēlāk ar sociālo mediju palīdzību arīdzan apstiprināja. Viņi satikās mazāk nekā gadu un izšķīrās 2023. gada maijā.

Billija Ailiša un Džesijs Razerfords

Pirms attiecībām ar grupas “Neighborhood” līderi Billija Ailiša no 2021. līdz 2022. gadam satikās ar aktieri Metjū Taileru Vorsu. Pāri pirmo reizi kopā manīja kafijas pauzē, rosinot tenkas par romantiskām attiecībām. Billija tā arī nekad neapstiprināja faktu, ka satiktos ar Taileru. Taču pēc baumām par krāpšanu, Tailers savā “Instagram” blogā publiskoja ierakstu, kas šķietami apstiprināja viņu šķiršanos. Viņš rakstīja: “Neviens nevienu nav krāpis. Attiecības beidzas. Tik vienkārši. Radīt baumas un melot internetā ir bīstami.”

Arī Ailišas attiecības ar reperi Brendonu Kventinu Adamsu jeb Q nebija ilgākas par gadu, kā liecina “Apple TV+” dokumentālā filma par dziedātāju. Nav zināms, kā reperis, kuru sauc arī vārdā 7, iepazinies ar Billiju, bet pāris sācis satikties 2018. gada nogalē.