foto: Stewart Cook/Shutterstock/ Vida Press
Kas zināms par Metjū Perija atturības statusu pēc baumām, ka atkarība iespējams bija atgriezusies?
Metjū Perijs 2022. gada novembrī.
Slavenības
2023. gada 1. novembris, 20:02

Kas zināms par Metjū Perija atturības statusu pēc baumām, ka atkarība iespējams bija atgriezusies?

Jauns.lv

Kāds Metjū Perijam (1969-2023) pietuvināts cilvēks komentējis izskanējušās baumas, ka iespējams 54 gadus vecā aktiera dzīvē bija atgriezusies atkarība. Paziņa pastāstījis, kā Perijam dzīves pēdējos mēnešos veicās ar atturību.

“Viņš bija brīvs no atkarībām un ļoti aktīvi darbojās savā atveseļošanās programmā, pat runāja sanāksmēs un sponsorēja citus atkarīgos,” paziņas teikto citē izdevums. Arī cits tuvs Metjū draugs apstiprinājis, ka aktieris “nelietoja grādīgos” un viņam “klājās labi”.

Fanu noliktie ziedi pie Metjū Perija apartamentiem Ņujorkā

gallery icon

Daļu sabiedrības māca aizdomas par iespējamu atkarību atgriešanos Metjū dzīvē pēc tam, kad viņu atrada noslīkušu savas Losandželosas mājas džakuzi.

Seriāls “Draugi”

gallery icon

Metjū, kurš bija arī Anonīmo Alkoholiķu (AA) apvienības biedrs, vienmēr ir bijis atklāts par savu atveseļošanos un neskaitāmām reizēm, kad atkarības bija viņa dzīvē atgriezušās un gadu gaitā viņš atkal ar tām cīnījies.

Kāds no AA biedriem pastāstījis “Daily Mail”: “Viņš bija nozīmīga mūsu kopienas daļa. Viņš apmeklēja sanāksmes, runāja sanāksmēs un strādāja ar nedaudzajiem jaunpienācējiem.”

"Draugu" zvaigzne Metjū Perijs 2020. gada aprīlī

"Draugu" zvaigzne Metjū Perijs Losandželosā 2020. gada aprīļa beigās.

gallery icon

Avots norādīja, ka Metjū bija koncentrējies uz to, lai palīdzētu cilvēkiem cīnīties ar atkarībām, kā arī vēlējies motivēt cilvēkus, publiski uzstājoties pasākumos un daloties ar savu pieredzi.

Metjū Perijs 2016. gada pavasarī

Deviņdesmitajos gados populārā seriāla „Draugi” aktieris Metjū Perijs 2016. gada pavasarī izskatās pavisam savādi. Ne atpazīt agrāk populāro aktieri. Baumo, ...

gallery icon