foto: ©Warner Bros/Courtesy Everett Collection/ Vida Press
Smiesies un raudās: Anistone rīkos īpašu piemiņas vakaru, kur visi pieci "draugi" godinās Metjū Perija piemiņu
Seriāla "Draugi" aktieri (no kreisās) - Deivids Švimmers, Dženifera Anistone, Kortnija Koksa, Mets Leblanks, Liza Kudrova un Metjū Perijs.
Slavenības
2023. gada 19. decembris, 06:48

Smiesies un raudās: Anistone rīkos īpašu piemiņas vakaru, kur visi pieci "draugi" godinās Metjū Perija piemiņu

Jauns.lv

Dženifera Anistone gatavojas sarīkot “īpašu ballīti” kopā ar saviem seriāla “Draugi” kolēģiem. Par to žurnāla “OK!” amerikāņu izdevumam ziņo kāds aktrises paziņa. Šajā piemiņas vakarā viņi godinās Metjū Periju, kurš oktobra beigās devās mūžībā 54 gadu vecumā.

“Viņi jau ilgāku laiku plānoja sanākt kopā tikai piecatā, lai varētu justies ērti un runāt visu, kas ienāk prātā,” par Dženiferu Anistoni, Lizu Kudrovu, Kortniju Koksu, Metu Leblanku un Deividu Švimmeru pastāstījis anonīmais informācijas avots. Bēres bija ļoti skumjš notikums, taču tās galvenokārt bija Metjū ģimenei, un viņa draugi atturējās aiz cieņas pret viņiem.”

Fanu noliktie ziedi pie Metjū Perija apartamentiem Ņujorkā

gallery icon
26

Dženifera Anistone iepriekš izteikusies par Metjū Perija nāvi un paziņojusi, ka šis bijis periods, kad aktieris atradis harmoniju dzīvē, atsakoties no atkarībām. “Viņš bija vesels, atmeta smēķēšanu, sāka atgūt fizisko formu. Viņš bija laimīgs – tas bija viss, ko es zinu. Torīt es ar viņu sarakstījos.”

Seriāls “Draugi”

gallery icon
43

Metjū Perijs nomira savās mājās Losandželosā, būdams tikai 54 gadus vecs. Viņa ķermeni bez dzīvības pazīmēm džakuzi atrada viņa asistents. Narkotikas nāves iestāšanās vietā netika atrastas.

"Draugu" zvaigzne Metjū Perijs 2020. gada aprīlī

"Draugu" zvaigzne Metjū Perijs Losandželosā 2020. gada aprīļa beigās.

gallery icon
5

Pirms dažām dienām tiesu medicīnas eksperti nākuši klajā ar paziņojumu par aktiera nāves iemeslu. Aktiera Metjū Perija nāve bija nelaimes gadījums, ko izraisīja “akūta ketamīna iedarbība”, paziņojuši Losandželosas medicīnas eksperti. Šo medikamentu lieto depresijas ārstēšanai, kā arī kā vielu garastāvokļa uzlabošanai.

Metjū Perijs un Selma Haijeka

gallery icon
19