foto: Juris Rozenbergs
"Gustavo ar savu Dieva kompleksu ir aizgājis pārāk tālu," - Raimonda Paula mazmeitai arī ir kas sakāms par vectēvam "nozagto" dziesmu
Annamarija Paula.
Slavenības
2024. gada 21. maijs, 10:37

"Gustavo ar savu Dieva kompleksu ir aizgājis pārāk tālu," - Raimonda Paula mazmeitai arī ir kas sakāms par vectēvam "nozagto" dziesmu

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Pēc producenta un izpildītāja Gustavo jaunās dziesmas "Nepārmet man 3000" nākšanas klajā nievas un lamas mūziķis izpelnījās no industrijas kolēģa Ainara Mielava. Nu savs sakāmais ir arī šīs dziesmas komponista Raimonda Paula mazmeitai Annamarijai.

Dziesma "Nepārmet man 3000" tapusi īpaši “3. Lielais koncerts” repertuāram un uz grandiozās koncerta skatuves pirmo reizi dzīvajā izpildījumā skanēs 1. jūnijā Mežaparkā. “Jaunais skaņdarbs ir Raimonda Paula 1969. gadā ierakstītās dziesmas “Nepārmet man” svaiga versija ar citādu saturisku ievirzi," saka Gustavo, kam dziesmas izpildīšanā palīdz Patrisha un Normunds Rutulis.

"Šis jau ir reāls radošās mazspējas p..djec! Gustavs Butelis @arstarulsmirus ir bīstams narciss, bet Rutulis @nrutulis un Patrīcija Cuprijanoviča (Patriša) tērētas marionetes. Jums visiem pat kājas noskalot Raimondam būtu jāaizliedz ar likumu! P.S. Man bija 9 gadi, kad pirmo reizi izdzirdēju šo ģeniālo Paula un Alfrēda Krūkļa dziesmu. Klausījos diendienā. Vēl tagad vārdus atceros. Šie, īpaši Rutulis ar savu mēdīšanos, ir to ir prasti izķēzījuši, paši nespēdami salikt secībā pat 3 atmiņā paliekošas notis," tā soctīklā "Facebook" ierakstīja Ainars Mielavs.

Nu klusēt vairs nespēj arī Paula mazmeita, paužot viedokli, ka Gustavo "ar savu Dieva kompleksu un pašmīlestību ir aizgājis pārāk tālu". Mūziķim arī tiek uzdots jautājums - kā viņš uzdrīkstējies zagt dziesmu no Latvijā vistalantīgākā cilvēka: "Nokāp no sava paštaisīta troņa un parādi kaut kādu cieņu cilvēkam, kas to ir pelnijis. Neaiztiec Raimonda Paula klasiku bez atļaujas un nekropļo Raimonda Paula dziesmas ar saviem prastiem vārdiem, tu neesi pat tuvu viņa līmenim".