foto: ddp/Instar / Vida Press
63 gadu vecumā Džordžs Klūnijs pirmo reizi kāps uz Brodvejas skatuves
Džordžs Klūnijs.
Slavenības
2024. gada 16. maijs, 10:10

63 gadu vecumā Džordžs Klūnijs pirmo reizi kāps uz Brodvejas skatuves

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Paredzams, ka Holivudas filmu aktieris Džordžs Klūnijs kāps uz skatuves Brodvejā un tēlos galveno lomu iestudējumā “Good Night, and Good Luck”. Šī būs 63 gadu vecās kinozvaigznes debija Brodvejā.

Džordžs Klūnijs nesen paudis prieku par savu gaidāmo lomu Brodvejas iestudējumā, kas iezīmēs viņa debiju šajā platformā. 63 gadus vecais “Oskara” balvas laureāts uz Brodvejas skatuves kāps izrādē “Good Night, and Good Luck”. Kā vēsta žurnāls “People”, lugu, kurā Klūnijam uzticēta galvenā loma paredzēts sākt izrādīt Ņujorkā no nākamā gada pavasara. Šāda informācija izplatīta šā gada 13. maijā.

“Esmu pagodināts pēc visiem šiem gadiem atgriezties uz skatuves un jo īpaši Brodvejā, mākslas formā un norises vietā, uz kuru tiecas ikviens aktieris,” izteicies Klūnijs. “Tony” balvu ieguvušais režisors Deivids Kromers uzņēmies iestudēt jauno lugu, kuras scenārija auroti ir Džordžs Klūnijs un viņa kolēģis Grants Heslovs. Izskanējusi informācija, ka sižeta pamatā būs 2005. gadā iznākusī filma ar tādu pašu nosaukumu, kurai Klūnijs savulaik bija arī režisors.

Filmā Klūnijs atveidoja Freda Frendlija tēlu, kamēr viņa kolēģis Deivids Stratherns spēlēja ikonisko žurnālistu Edvardu R. Marovu. Taču jaunajā Brodvejas iestudējumā Klūnijs atveidošot Marovu, kas ir reāla personība, kurš mūžībā devās 1965. gadā.