"Esmu mīlas upuris!" - šovmenis Kozmens laulības dēļ zaudējis savu "skaistumu"
foto: Juris Rozenbergs
Tāds tagad izskatās Kozmens!
Slavenības

"Esmu mīlas upuris!" - šovmenis Kozmens laulības dēļ zaudējis savu "skaistumu"

Juris Vaidakovs

Žurnāls "Kas Jauns"

Pašmāju šovmeņa Mārtiņa Kozlovska jeb Kozmena vizītkarte daudzus gadus bija viņa kuplās, uz augšu uzskrullētās ūsas. Bet nu tās viņš ir likvidējis. Kāpēc?

"Esmu mīlas upuris!" - šovmenis Kozmens laulības d...

“Esmu zaudējis savu patieso skaistumu, jo, būsim atklāti, tik skaists kā agrāk vairs neesmu! Un pie vainas ir laulība,” žurnālam "Kas Jauns" teic Kozmens, paskaidrojot: “Manai otrajai pusītei, izrādās, šis skaistums līda degunā. Viņa ar to nebija pārāk apmierināta un nolika mani fakta priekšā – ja mēs gribam turpināt šāda veida kontaktu, man mazliet jāsamazina savs skaistums. Ūsas! Var teikt, ka esmu mīlas upuris.”

Kozmenam kuplās ūsas bija vismaz desmit gadu. “Vakar kā reiz ieraudzīju savu pašu pirmo TV šovu "Ciemos". Skatījos uz savām ūsām un domāju – ak Dievs, kāds skaistulis! Un šis raidījums ēterā bija 2014. gadā! Jā, es ar ūsām biju jau tajos laikos, kad tas nepavisam nebija stilīgi. Tusēju kopā ar hipsteriem un biju absolūti nestilīgs. Tad hipsteri pazuda, bet es kļuvu stilīgs, līdz... atnāca laulība,” smejas šovmenis, sakot, ka sieva nu ir apmierināta. Bet pats? “Šī ir mana neoficiālā pozīcija – ar īsākām ūsām ir ērtāk. Taču es to nekad oficiāli neatzīšu!” noskalda viņš.

foto: Aigars Hibneris
 Ilgus gadus Kozmenu varēja atpazīt pēc viņa kuplajām ūsām.
Ilgus gadus Kozmenu varēja atpazīt pēc viņa kuplajām ūsām.

Kozmens teic, ka garās ūsas sagādāja problēmas tajā ziņā, ka tās regulāri vajadzēja uzskrullēt. Un te viņš padalās noslēpumā: “Iespējams, ka tas sagraus tautsaimniecību, bet, mīļie draugi, garās ūsas ieveidot ir daudz vieglāk, ja neizmanto vasku. Viss, kas jāizdara – jāsamērcē ūsas ūdenī un ar fēnu jauzskrullē! Tā tās turēsies ilgāk, nekā veidojot ar vasku, pēc kā ūsas vienkārši kļūst skumīgas.”