foto: no privātā arhīva
"Gribas sievas statusu!" - aktrise Katrīna Blaua bildināta un plāno kāzas
Ar ģimeni pērn, sagaidot Rīgā Latvijas hokeja izlasi, kas atgriezās ar bronzas medaļām no Pasaules čempionāta. Hokeja skatīšanās ir viena no ģimenes mīļākajām nodarbēm.
Slavenības
2024. gada 12. maijs, 09:27

"Gribas sievas statusu!" - aktrise Katrīna Blaua bildināta un plāno kāzas

Santa Sergejeva

Žurnāls "Kas Jauns"

Jaunā aktrise Katrīna Blaua, noslēdzoties šovam "Mīlas nometne", saņēma sava drauga Mārča Zēberga bildinājumu. Kāzas un medusmēnesis būšot šovasar!

Televīzijas skatītāji Katrīnu Blauu iepazinuši ne tikai "Mīlas nometnē", bet arī pirms tam – telenovelē "Apsūdzēti mīlestībā", kurā viņai ir galvenā loma, kā arī seriālos "Nelūgtie viesi 2" un "No naida līdz mīlestībai". Lai arī ir tikai 27 gadus veca, aktrise paguvusi gan gūt pieredzi pasaulē, gan kļūt par mammu diviem bērniem. Tieši bērnu dēļ abi ar Mārci arī nonākuši šovā.

No Ķīnas līdz Kuldīgai

Kanāla "360TV" šovā "Mīlas nometne" Katrīna un Mārcis Zēbergs, kurš ikdienā ir darbu vadītājs Kuldīgas elektromontāžas uzņēmumā "Sigma Elektro", pievienojās kā ceturtais pāris. Lai arī, dodoties uz Gruziju, abi bija lēmuši savas patiesās attiecības skatītājiem neatklāt, šovā tās noslēpt neizdevās. “Mēs līdz šim nebijām ceļojuši bez bērniem, tāpēc vēlējāmies to izmēģināt. Gruzija bija pirmais mūsu galamērķis, kurā ieradāmies bez viņiem,” motivējošos apstākļus, lai piedalītos šovā, atklāj Katrīna.

No malas raugoties, aktrises dzīve pārsteidz ar drosmīgiem izaicinājumiem un ļaušanos pēkšņiem lēmumiem. Savas profesionālās darba gaitas Katrīna sāka kā modele, 15 gadu vecumā no modeļu skolas Vacatio dodoties uz Ķīnu, kur trīs mēnešus lielākoties fotografējās interneta apģērbu katalogiem. Lai turpinātu iesākto, Ķīnā latviete atgriezās pēc trim gadiem, taču apjausma, ka modeļu industrija nav domāta viņai, nāca reizē ar atskārsmi, ka ir mazuļa gaidībās. Līdz ar to jauniete kopā ar draugu atgriezās Latvijā. Katrīnai bija 19 gadu, kad pasaulē nāca viņas dēls Kristians Pauls.

Aktrise teic, ka ir forši būt jaunai māmiņai, jo tieši jaunības gados sievietei ir visvairāk enerģijas un spēka, ko viņa var veltīt gan bērniem, gan mājas solim, gan ģimenei. “Man vienmēr ir licies, ka bērnus vajag laist pasaulē jaunībā, jo tad var ar viņiem kopā augt, pilnveidoties, iet kopā cauri dzīves priekiem un grūtībām, piedzīvot skaistus ceļojumus,” savu nostāju pauž Katrīna. Kad dēlam vēl nebija gads, pāris vienā naktī pieņēma lēmumu ceļot uz Slovākiju, no kurienes tālāk visi trīs pārcēlās uz Itāliju, kur Milānā dažus mēnešus Katrīna paspēja pastrādāt arī par modeli. Turpat, Itālijā, Katrīna no bērna tēva izšķīrās un atgriezās Latvijā.

Darbs kafejnīcā "Herbārijs" Katrīnu saveda kopā ar tās šefpavāru, un abu savienībā pasaulē nāca meita Sofija. Taču izirušas arī šīs attiecības, par kurām Katrīna spriež, ka emocionāli padevusies kovida krīzes pārbaudījumiem. Ar četrgadīgās Sofijas tēti Katrīna bija pārcēlusies uz dzīvi Kuldīgā un tur arī palika pēc šķiršanās.

foto: no privātā arhīva
Katrīna ar ģimeni.

Kā īsts tētis

Katrīna ar Mārci iepazinās pirms trim gadiem Kuldīgā: “Mums ir klasiskais iepazīšanās stāsts tinderī. Tas bija kovida laiks ar ierobežojumiem, kad nekur nevarēja iet un neko nevarēja darīt. Tāpēc biežāk arī pašķirstīju tinderi. Sākām sarakstīties pēc jaunā gada 7. janvārī. Gājām ārā pastaigāties, un diezgan aktīvi sākās mūsu attiecības. Interesanti atcerēties iepazīšanos, jo tobrīd bija jāievēro komandantstunda, kā dēļ no randiņiem nācās rikšot mājās, vairoties no policijas,” pasmaida Katrīna. Abi ļoti ātri sākuši dzīvot kopā. “Mārcim ar bērniem ir abpusēja mīlestība, kas izveidojusies ļoti stipra. Bērni uz Mārci skatās kā uz autoritāti. Dažreiz es varu kaut ko teikt, bet viņi it kā nedzird, taču, līdzko Mārcis pasaka, tā abi uzreiz saņemas. Meitiņai šobrīd ir tāds vecums, ka viņa Mārci uzskata par “savu vīru”, neļauj man viņu bučot, bet Kristians Mārci sauc par tēti, jo ar īsto tēti viņam nav izveidojies tik silts kontakts. Man jau arī ir līdzīgi, jo man ir bioloģiskā mamma, kuru mīlu un ar kuru sazvanāmies, taču man ir ļoti mīļa audžumamma, kura man dzīvē ir devusi visu. Man jau liekas, ka mamma vai tētis ir nevis tas, kas ir bioloģiskais vecāks, bet gan tas, kas izaudzina,” atklāta ir aktrise. Katrīna atzīst, ka viņai ir ļoti paveicies ar ideālu dzīvesbiedru, kas ne tikai pieņēmis viņas bērnus, kurus mīl kā savējos, bet arī rūpējas un gādā par ģimenes materiālo labklājību, aiz viņa muguras var justies drošībā.

Sapņo par pirmajām kāzām

Nupat, šova "Mīlas nometne" finālraidījumā, Mārcis kameru priekšā bildināja Katrīnu. Tiesa gan, saderināšanās gredzenu Katrīna nenēsā, jo tas ir par lielu. “Taču man visi gredzeni, kas uz rokas, ir Mārča dāvināti! Viņš zina, ka man ļoti patīk gredzeni, tāpēc man svētkos tos pasniedz.”

Jau šajā vasarā abi plāno iestūrēt laulības ostā. “Mēs vēlamies apprecēties jūras krastā, jo Mārcim ļoti patīk jūra, un, tā kā viņš kaito, jūra ir viņa iedvesmas vieta. Tāpēc būtu forši apprecēties pie jūras ar basām kājām pludmales smiltīs. Ceremoniju plānojam ļoti šaurā lokā. Tajā pašā dienā gribētu aizbraukt arī nelielā ceļojumā, bet, atgriežoties Latvijā, varētu uzrīkot lielu kāzu ballīti visiem radiem un draugiem,” pastāsta Katrīna. Viņa sapņo par baltu un plīvojošu līgavas kleitu un ziediem matos. Abiem šīs būs pirmās kāzas. “Es gaidu kāzu dienu, jo gribas sievas statusu. Diezgan dīvaini Mārci saukt par savu puisi vai draugu, ja dzīvojam kopā kā ģimene un esam kā vīrs un sieva.” Pāris sapņo arī par kopīgiem bērniem nākotnē.

Dzīve pēc šova rit arī Ukrainā

Lai arī no malas šķita, ka visi "Mīlas nometnes" dalībnieki savā starpā ir konkurenti, Katrīnai un Mārcim pēc šova izveidojušās sirsnīgas attiecības ar Kurzemes pusē dzīvojošo Antras un Ivara ģimeni. Abi pāri jau ir iegādājušies aviobiļetes, lai septembrī kopā lidotu atpūtas braucienā uz Itāliju. “Arī ar pārējiem šova dalībniekiem esam nepārtrauktā kontaktā, mums ir kopīgs čatiņš. Vasarā rīkosim arī "Nārnijas festivālu", kur sanāks kopā visi pāri. Piemēram, Halovīnu svinējām pie Anša un Montas. Tā ka mēs diezgan bieži sanākam kopā. Vienīgi mums nav izveidojušās attiecības ar šova uzvarētājpāri – Līvu un Mārtiņu –, jo mani interesē cilvēkos cilvēcīgums,” Katrīna atklāj šova aizkulises.

Šobrīd Katrīna jau devusies uz Ukrainas galvaspilsētu Kijivu, kur filmējas seriālā "Revanšs", atveidojot vienu no vadošajām lomām. “Tā ir tā pati kompānija "ArtForm Production", ar kuru strādāju pie sava pirmā lielā seriāla "Apsūdzēti mīlestībā". Tam būs vairāk nekā 20 sēriju, un man nāksies runāt gan latviešu, gan ukraiņu valodā, jo paralēli seriāls filmēts abās valstīs. Dēla klasesbiedrs ir no Ukrainas, un viņa mamma man palīdzēja apgūt ukraiņu valodu,” seriāla tapšanas aizkulises atklāj Katrīna. Viņa arī piebilst: “Interesanti, ka es atveidošu varoni, kura sākotnēji ir mana vecuma sieviete, bet, dodoties uz Ukrainu, jau būšu aptuveni 50 gadus veca, kas tiks panākts ar grima specefektiem. Pateicoties šai lomai, varēšu ielūkoties nākotnē,” pasmaida aktrise.

Tiesa, Mārcis ir ļoti norūpējies, ka mīļotā Katrīna atrodas Ukrainā, kur notiek karš. Bet Katrīna viņu mierina – filmēšanās notiek Kijivā, kur cilvēkiem rit aktīvas ikdienas gaitas, viņi nesēž visu laiku pazemes bunkuros.

Palīdzības konvojs no Rīgas sasniedzis galamērķi - Kijivu

Palīdzības konvojs, kas izbrauca no Rīgas 13. jūnijā, sasniedza galamērķi - Kijivu. Šajā konvojā ir palīdzība karavīriem un arī palīdzība ...

gallery icon
79