Hercogienes Ketrīna un Megana vēro tenisa spēli

Hercogienes Ketrīna un Megana vēro tenisa spēli Vimbldonā.

gallery icon
Slavenības
2024. gada 19. aprīlis, 05:43

Meganas Mārklas izmisuma pilnais lūgums pēc miera ar Keitu Midltoni pēc ziņām par vēzi atkal uzvirmojis ar jaunu sparu

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Velsas princese Ketrīna un Megana Mārkla nav draudzenes, taču reiz Saseksas hercogiene aizstāvēja brāļasievu pret interneta troļļu uzbrukumiem. Pēc paziņojuma par princesei diagnosticēto vēzi šis video atkal sācis cirkulēt tīmeklī.

Internetā no jauna uzmanību iemantojis video fragments, kurā Megana Mārkla lūdz karaļnama fanus pārtraukt viņu pretstatīt Velsas princesei. Saseksas hercogiene 2021. gada martā kopā ar vīru princi Hariju sniedza bēdīgi slaveno interviju Oprai Vinfrijai, kuras laikā izmantoja arī iespēju lūgt izbeigt naidu pret viņu un Keitu. Šis video fragments tīmeklī uzvirmojis no jauna īsi pēc tam, kad princese Ketrīna paziņoja par savu vēža diagnozi.

Video fragmentā, ar kuru dalījies kāds fans vietnē “TikTok”, Megana pastāstīja par  reizi, kad Keita likusi viņai raudāt, un teica: “Es nekādā gadījumā nedalos šajā par Keitu, lai viņu noniecinātu. Manuprāt, cilvēkiem ir tiešām svarīgi saprast patiesību.”

@milfssb kate and meghan > the no life trolls who always put them against each other for no reason #fyp #katemiddletonedit #royalfamily #katemiddleton #meghanmarkle #princessofwales ♬ original sound - Marie

“Es arī domāju, ka lielu daļu no visa sacerējuši mediji. Es ceru, ka viņa būtu vēlējusies, lai tas tiktu labots. Varbūt tādā pašā veidā, ka pils neļauj nevienam citam to darīt, viņi nav ļāvuši viņai, jo viņa ir labs cilvēks. Tik daudz, ko esmu redzējusi izspēlējam, ir šī pretpolu ideja. Ja tu mīli mani, tev nav jāienīst viņa. Un ja tu mīli viņu, tev nevajag ienīst mani.”

Pie šī video fragmenta fans raksta: “Keita un Megana. Troļļi vienmēr nostāda viņas vienu pret otru bez jebkāda iemesla.” Citi tam piekrita, vienam atzīmējot: “Viņas abas ir foršas.” Otrs komentēja: “Man prieks, ka vairs nav Megana pret Keitu, bet ir Megana un Keita.” Bet trešais piebilda: “Es piekrītu Meganai, ka nevajag nīst ne Keitu, ne Meganu. Viņas abas ir labas sievietes, sievas, mātes un līdzīgas Diānai. Keita ir nākamā karaliene un Megana ir labākā sieviete. Neienīstiet nevienu no viņām.”

Hercogiene Ketrīna un Megana Mārkla ar dzīvesbiedriem apmeklē svētku dievkalpojumu 2017. gadā

Princis Viljams ar sievu hercogieni Ketrīnu un princis Harijs ar līgavu Meganu Mārklu apmeklē Ziemassvētku dievkalpojumu Svētās Marijas Magdalēnas baznīcā ...

gallery icon