foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Aktrises Baibas Brokas meita jau pāraugusi mammu
Aktrise Baiba Broka teic, ka meita Barbara jau pāraugusi mammu.
Slavenības
2024. gada 17. aprīlis, 06:58

Aktrises Baibas Brokas meita jau pāraugusi mammu

Santa Sergejeva

Žurnāls "Kas Jauns"

Nesen Jaunā Rīgas teātra aktrise Baiba Broka ar meitu Barbaru apmeklēja mammas darbavietā uzņemtās režisora Gata Šmita filmas "Kur mājo teātris" pirmizrādi.

Sarunā ar žurnālu "Kas Jauns" Baiba Broka atklāj, ka abi bērni – gan meita Barbara, gan dēls Teodors – jau apskatījuši mammas jauno darbavietu – jaunatklātās Jaunā Rīgas teātra telpas. Bērni pabijuši gan pirmajā pirmizrādē, kas tika spēlēta jaunatvērtajā teātrī, gan arī paviesojušies mammas grimētavā un aktieru telpās.

Jaunā Rīgas teātra atjaunoto telpu atklāšanas pasākums

Jaunā Rīgas teātra (JRT) atjaunotā ēka ir gan skaista, gan funkcionāla, ceturtdien atklāšanas pasākumā uzsvēra JRT mākslinieciskais vadītājs Alvis Hermanis. ...

gallery icon

Baiba teic, ka jauno teātra telpu vide ir ārkārtīgi patīkama, iedvesmojoša un silta, neesot tās sajūtas, ka telpas ir pēc remonta, liekoties, ka māja te bijusi jau simtu gadu. Tiesa gan, aktrise piebilst, ka iejušanās jaunajās telpās noteikti vēl kādu brīdi būs, jo šis laika posms ir ļoti piepildīts ar darbiem. “Domāju, ka to mēs varēsim izbaudīt daudz vēlāk, jānospēlē pirmizrādes, un tad arī varēs saprast, kā mēs te pa īstam dzīvosim,” piebilst aktrise.

Uz filmas "Kur mājo teātris" pirmizrādi Baiba Broka atnāca kopā ar meitu Barbaru, jo dēls tovakar nevarēja ierasties. Aktrise atzīst, ka meita jau ir pāraugusi mammu: “Abi mani bērni ir garāki par mani. Tas ir patīkami.” Barbara mācās Rīgas Franču liceja devītajā klasē, šajā pavasarī viņai ir eksāmenu laiks un pēc tam sekos izlaidums. Arī brālis Teodors mācās šajā pašā izglītības iestādē, viņš ir gadu jaunāks.

Aktrise ir lepna un priecīga par saviem pusaudžiem, ar kuriem ir ļoti labs kontakts: “Tas ir svarīgi, un es to arī pieskatu, jo pusaudžu vecums, protams, ir tāds sarežģīts vecums, taču mēs ar to labi tiekam galā. Citi vecāki jau apgalvo, ka pēc pusaudžu vecuma sāksies pavisam cits posms. Bet es šobrīd pat neticu, ka būs pavisam citādāk.”