TV
2024. gada 9. aprīlis, 12:49

VIDEO: miljonāra mīļotā Katy Tindemark lustējas ar Yanas Bruk vīru un vēl lērumu puišiem

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Šova “Slavenības. Bez filtra” dalībniece Katy Tindemark uzstājas džentlmeņu kluba pasākumā, ko organizē Yanas Bruk vīrs militārists Dāvids Krūmiņš. Pasākumā jautrība sit augstu vilni...

Koncerts tiek aizvadīts gana jaudīgi - kluba biedri vienojas dziesmās un dejās ar Katy.

Un Katy par lielu  pārsteigumu, Dāvids pēc koncerta viņu uzaicina romantiskās vakariņās sveču gaismā. Šova zvaigzne atklāj, ka visu vakaru militārists viņai ļoti pievērsis uzmanību: “Viņš man atvēra durvis, atrada vislabāko vietu, atnesa galda piederumus, parūpējās par to, lai man viss garšotu. Viņš pat ierosināja, ka ir iespējams pagatavot ko citu, ja man esošā maltīte negaršo. Patiesi, īstens džentlmenis.”

“Paldies tev par brīnišķīgu pasākuma organizāciju. Es tiešām nebiju gaidījusi tik labu pasākumu. Pēdējos gadus esmu uzstājusies tikai 50+ publikai. Tāpēc es šodien mazliet uztraucos. Pie sevis domāju – viņi ir tik jauni, aktīvi, ko es viņiem dziedāšu?” Katy dalās savās pārdomās.

Tikmēr Yanas Bruk laikam jau vēl oficiāli esošais vīrs apgalvo, ka Katy uznāciens bijis fantastisks un atstājis viņu bez vārdiem. Viņš atklāj, ka mūziķes šarms ir pārņēmis visus kluba biedrus.