TV
2023. gada 3. oktobris, 17:45

Šova "Mīla kemperī" uzvarētāji Yana Bruk un Dāvids beidzot satiekas, lai prātotu, kā izšķirt savu laulību

Jauns.lv

Iepazīšanās šova "Mīla kemperī" uzvarētāji - digitālā satura veidotāja Yana Bruk un armijnieks Dāvids Krūmiņš - pēc Lasvegasā notikušajām kāzām nu beidzot atkal satikušies. Lai prātotu, kā izšķirt šo laulību.

Ciemos pie Janas ierodas vairākus mēnešus nesatiktais vīrs Dāvids, lai beidzot viņi kopīgi rastu veidu, kā oficiāli šķirt savu laulību. Laulības šķiršanu pamatīgi apgrūtina fakts, ka tā ir noslēgta ārzemēs un abi iesaistītie ir aizņemti ikdienas darbos.

Pāris iepazinās mīlas šovā “Mīla kemperī”, kurā uzvarēja un devās uz Lasvegasu, lai apprecētos. Pavasarī pāris paziņoja, ka attiecības vēlas pārtraukt. Jana visas vasaras garumā dziedēja savu salauzto sirdi, apmeklējot dažādus speciālistus, šobrīd viņa ir gatava atvadīties no Dāvida pavisam un šķirt laulību arī oficiāli, taču tas nebūt nav viegli.

foto: Publicitātes foto
Mīlas stāsts iepazīšanās šovā "Mīla kemperī" neizturēja pat šo vasaru. Apprecējušies Lasvegasā, Jana un Dāvids Latvijā pat nesāka dzīvot kopā.

Pāris pēc vairāku mēnešu atsvešināšanās, beidzot tiekas klātienē, lai noskaidrotu, kādi būs turpmākie soļi, lai oficiāli abi būtu brīvi cilvēki. Dāvids par laulības šķiršanu runā izvairīgi, jo līdz šim viņam neesot bijis laika par to domāt: "Es nezinu, kā es jūtos, man nav laika par to aizdomāties. Es strādāju 24/7 un esmu visu laiku prom. Man nav daudz laika domāt!”

Sarunas laikā Dāvids min, ka līdz pat februārim būs ārpus Latvijas, tāpēc klātienē šķiršanās process nebūs iespējams. Vai Jana ar Dāvidu līdz šī gada beigām oficiāli šķirs savu laulību? Skaties pašmāju realitātes šovu “Slavenības. Bez filtra” no pirmdienas līdz ceturtdienai plkst. 19.25 kanālā "STV Pirmā!".