foto: Mirrorpix / Vida Press
Lizo paziņo par aiziešanu no mūzikas: "Apnicis būt par izsmiekla objektu!"
Repere un dziedātāja Lizo uz skatuves.
Slavenības
2024. gada 3. aprīlis, 19:30

Lizo paziņo par aiziešanu no mūzikas: "Apnicis būt par izsmiekla objektu!"

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Amerikāņu repere un dziedātāja Lizo beigusi karjeru. Par savu lēmumu pamest skatuves gaitas 35 gadus vecā zvaigzne izziņojusi soctīklā "Instagram". Savā ierakstā viņa sūdzas par naidīgi noskaņotajiem cilvēkiem, kuri mūždien atļaujas kritizēt viņas ārieni un radošo darbību.

Lizo ir pazīstama kā viena no mūzikas industrijas ikonām, kura sludina sava ķermeņa pieņemšanu un mīlestību pret sevi. Tagad dziedātāja paziņojusi, kā pārtrauc savu karjeru. Spert šādu soli pamudinājušas trīs dziedātājas bijušo dejotāju 2023. gadā izvirzītās apsūdzības par nelabvēlīgas darba atmosfēras radīšanu un seksuālu uzmākšanos, kā rezultātā pamatīgi cietusi Lizo karjera.

Tas viss dziedātājai bijis kā pēdējais piliens un viņa sociālajos tīklos paziņojusi par aiziešanu no mūzikas industrijas.

“Man ir apnicis paciest nebeidzamu kritiku dzīvē un internetā. Viss, ko es vēlos, ir radīt mūziku, iepriecināt cilvēkus un palīdzēt pasaulei kļūt mazliet labākai. Bet man sāk šķist, ka pasaule nevēlas mani tajā redzēt,” sūdzējās dziedātāja.

Plus izmēra māksliniece paziņojusi, ka viņu aizskar nemitīgie joki par izskatu un meli par viņu medijos.

“Es pastāvīgi saskaros ar apmelošanu un kļūstu par izsmiekla objektu sava izskata dēļ. Cilvēki, kuri mani pat nepazīst, kritizē un apkauno manu vārdu. Es uz to neparakstījos. Es aizeju,” viņa noslēdza savu vēstījumu.

Amerikāņu mūziķe Lizo un viņas “Valentino” somiņa

gallery icon