foto: Click News And Media / SplashNews.com/ Vida Press
Toms Krūzs izšķīries no savas krievu draudzenes un atradis citu
Holivudas aktieris Toms Krūzs šā gada 21. martā Londonā.
Slavenības
2024. gada 29. marts, 05:47

Toms Krūzs izšķīries no savas krievu draudzenes un atradis citu

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Tikai dažus mēnešus pēc iepazīšanās Holivudas zvaigzne Toms Krūzs (61) esot izšķīries no savas draudzenes krievu sabiedrības dāmas Elsinas Khairovas (36), jo abi nebija “romantiski saderīgi”.

Izdevums “Us Weekly” raksta, ka Holivudas sirdsāķītim un krievu skaistulei nav “saskanējis”, tāpēc nolēmuši pārtraukt savu īslaicīgo romānu.

Abi pirmo reizi redzēti kopā kādā ballītē Londonā aizvadītā gada decembrī. Anonīms informācijas avots vēlāk atklāja, ka Krūzs un Khairova satiekas jau “kādu laiku”.

Stāstot par pāra attiecību iziršanu, situācijai tuvu stāvošs avots atklājis: “Viņiem nesaskanēja, un viņi saprata, ka nav romantiski saderīgi.”

Avots apgalvojis, ka tā bijusi Khairova, kura nolēmusi pārtraukt romantiskās attiecības ar “Neiespējamās misijas” zvaigzni. Taču viņš piebildis, ka pāris joprojām saglabājis draudzību.

“Viņi netur ļaunu prātu viens uz otru,” paskaidrojis paziņa. “Viņiem tikai bija dažādi priekšstati par to, kādas būs viņu attiecības.”

Tikmēr žurnāla “In Touch Weekly” publikācija liecina, ka Krūzs jau ir atradis Khairovas aizstājēju un tā ir viņa protežē no “Top Gun: Maveriks” - 33 gadus vecā aktrise Monika Barbaro.

foto: Carlos Tischler/Eyepix Group/Shutterstock/ Vida Press
Toms Krūzs, Monika Barbaro un Denijs Ramiress.

“Toms domā, ka viņa ir satriecoši skaista,” izdevumam apliecinājis paziņa, piebilstot: “Viņš vēlētos izzināt attiecības ar viņu.”

Ja viss izdosies, tad Krūzam jau ir apkārtējo svētība, jo paziņa atzīmējis, ka “cilvēki, kuri ir līdzās Tomam, uzskata, ka viņi ir perfekti saderīgi.” Pēc tam avots piebildis: “Bet viņš patiesi vēlas, lai viņa gūtu panākumus.”

foto: Marechal Aurore/Abaca/Sipa USA/ Vida Press
Daiļā amerikāņu aktrise Monika Barbaro.

Barbaro jūtoties “glaimota par uzmanību,” norādījis zinātājs. “Bet viņa vēlas pierādīt, ka ir pelnījusi šo lomu.”