"Liepājas brāļi" mēģinājumā 2024. gada pavasarī

Pēc ilgāka pārtraukuma atkal apvienojušies "Liepājas brāļi" - mūziķi 2024. gada pavasarī sapulcējušies uz mēģinājumu Rīgā, lai gatavotos Ainara Virgas ...

gallery icon
Slavenības
2024. gada 5. marts, 12:12

FOTO: kopā atkal sanāk leģendārie "Liepājas brāļi"

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

Pēc ilgāka pārtraukuma atkal apvienojušies "Liepājas brāļi" - mūziķi 2024. gada pavasarī sapulcējušies uz mēģinājumu Rīgā, lai gatavotos Ainara Virgas 60 gadu jubilejas lielkoncertiem "Liepājnieks".

Mēģinājumā piedalījās mūziķi Uldis Marhilevičs, Igo, Guntis Veits, Guntars Račs, Ainars Virga, Valdis Alviķis un Andris Alviķis, un koncertos, kuri notiks 6. aprīlī (tieši Ainara dzimšanas dienā!) Liepājas Olimpiskajā centrā un 22.jūlijā Dzintaru koncertzālē, skanēs «Liepājas brāļu» populārākās dziesmas: «Ej uz visām debess pusēm», «Džordano Bruno», «Pilsētā, kurā piedzimst vējš», «Liedagā», «Tikai tā», «Uz Ūliha un Peldu ielas stūra» un citi skaņdarbi.

Uldis Marhilevičs, atbildot uz Ainara Virgas pausto, ka «Liepājas brāļi» būs kā viesi, teica: «Kādi viesi?  Radi!», savukārt Ainars uzsvēra: «Liepājas brāļi -  tā ir ģimene!»

Rokmūziķa Ainara Virgas grāmatas atvēršanas svētki

29. novembrī notika rokmūziķa Ainara Virgas grāmatas „Ainars Virga. Pēdējais Līvs” prezentācija. Rokmūziķi sveica radinieki un draugi.

gallery icon

Ainara Virgas jubilejas koncertos piedalīsies arī Olga Rajecka, Tomass Kleins, «Stiprās sievas», Durbes kamerkoris, Ūdrītis, Frīdis un daudzi citi mākslinieki.