foto: Publicitātes
Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - seriāls un filma romantikas cienītājiem, kā arī krāšņā "Bārbija"
Septiņiem "Oskariem" nominēto "Bārbiju" skatieties "Tet TV+ Filmas un seriāli".
TV
2024. gada 5. marts, 17:30

Nedēļas jaunumi "Tet TV+" - seriāls un filma romantikas cienītājiem, kā arī krāšņā "Bārbija"

Izklaides nodaļa

Jauns.lv

"Tet TV+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Tet TV", šonedēļ skatieties seriālu "Modernā mīlestība"

Mīlestība pārkāpj visus noteikumus

Antoloģijas seriāls "Modernā mīlestība" demonstrē mīlestību visās tās sarežģītajās un skaistajās formās.

Katra epizode parāda skatītājiem atšķirīgu stāstu, kuriem iedvesmojums ņemts no "The New York Times" populārās kolonnas par moderno mīlestību. Stāstu krājums par attiecībām, sakariem, nodevībām un atklāsmēm.

Seriāla "Modernā mīlestība" ("Modern Love") abas sezonas skatieties "Tet TV+ Filmas un seriāli".

Mīla vai naids?

Viens no jaunajiem Holivudas sekssimboliem Sidnija Svīnija – aizraujošā romantiskā komēdijā "Mīlu tevi ienīst".

Bea un Bens izskatās pēc ideālā pāra, bet pēc brīnišķīga pirmā randiņa notiek kas tāds, kas pārvērš viņu ugunīgo pievilkšanās spēku ledus aukstumā – līdz brīdim, kad viņi attopas kopā draugu kāzās Austrālijā. Tāpēc viņi dara to, ko darītu jebkuri pieauguši cilvēki, – izliekas par iemīlējušos pāri.

Romantisko komēdiju "Mīlu tevi ienīst" ("Anyone But You") skatieties "Tet TV+ Filmu nomā".

Rozā pasaulītē

Dzīvot Bārbijlendā nozīmē būt perfektai perfektā pasaulē. Ja vien nepiedzīvo eksistenciālu krīzi. Vai arī neesi Kens.

Filmas, kuras scenārija pamatā ir visiem labi zināmā lelle Bārbija, scenārija autori ir režisore Greta Gerviga ar savu dzīvesbiedru, arī atzītu režisoru Noā Baumbaku.

"Bārbija" ("Barbie") ir jautra un, protams, krāšņa filma par to, kā Bārbija un Kens dodas no Bārbijlendas uz īsto pasauli – meklēt savu vietu tajā. Lai gan galvenā varone, protams, ir Bārbija, kuras lomā iejutusies Margota Robija, ļoti spoži savu lomu – Kenu – nospēlē Raians Goslings.

Interesanti, ka aktrise Margota Robija pasaulē populārākās lelles fane bērnībā nemaz neesot bijusi. Viņa pat neatceras, ka viņai jelkad būtu kāda Bārbija piederējusi: “Atminos, ka manai māsīcai tādu bija lērums un es gāju uz viņas māju spēlēties. Vispār jau mēs vispirms izcepām dubļu kūkas, tad spēlējāmies ar traktoriem, pēc tam uzcēlām kādu štābiņu un tikai tad ķērāmies pie lellēm.” Tātad skaidrs, ka tagadējā Holivudas zvaigzne bērnībā nemaz nav gribējusi būt Bārbija kā citas mazas meitenītes. “Nē, es ne par ko tādu nesapņoju. Kad sāku darboties kā aktrise, arī nemaz negribēju reiz spēlēt Bārbiju. Skanēs stulbi, bet vispār par to nedomāju, līdz projekts nebija jau aizsācies,” atklāj Robija, kas ir arī viena no filmas producentēm.

Pateicoties tam, viņai izdevies panākt, ka scenārija autoriem tiks dota pilnīga rīcības brīvība, lai gan interese gan no studijas "Warner", gan no Bārbijas ražotāja "Mattel" bijusi nemitīga – ko viņi tur raksta, kāds ir viņu plāns, ko viņa darīs, ko teiks? Un, kad no Gervigas un Baumaka saņemts uzrakstītais scenārijs, Robija ar savu vīru esot jau pēc pirmās lappuses izlasīšanas panikā saskatījušies, jo abiem pēc viena un tā paša joka teju žoklis atkāries. “Mēs saskatījāmies un viens otram teicām: “Jēziņ, sasodīts! Tas ir kaut kas ģeniāls! Cik žēl, ka neko tādu nekad nevarēsim nofilmēt,” atklāj Holivudas zvaigzne. Gāja laiks, bija pārrunas, un filma, protams, tapa. Taču tā scenārija pirmās lappuses joka gan filmā neesot…