Aktrises Kristenas Stjuartes stils - no ikdienas vienkāršības līdz sarkanā paklāja glamūram

gallery icon
Slavenības
2024. gada 27. februāris, 06:33

Ko Ikšķilē ēda "Krēslas" Bella - aktrise Kristena Stjuarte

Žurnāls "Kas Jauns"

Kad tika pieteikta rezervācija sešām personām Ikšķiles restorānā "Brandīns", kas atrodas gleznaini skaistajā Daugavas krastā, neviens no restorāna personāla nenojauta, ka starp viesiem būs arī Holivudas zvaigzne Kristena Stjuarte (33).

Restorāns "Brandīns" jau daudzus gadus piedāvā klientiem augstas kvalitātes maltītes Daugavas krastā iepretim Svētā Meinarda salai.

foto: Publicitātes
Nu restorāns "Brandīns" var lepoties ar Holivudas mēroga zvaigznes apmeklējumu un atzinīgi novērtēto virtuvi.

21. februārī, kad restorāns vēra durvis apmeklētājiem, tika saņemta rezervācija – pusdienām sešām personām. Zvanītāja, protams, nebija pati Kristena Stjuarte, bet gan pārstāve no Latvijas delegācijas, kas pasaulslavenajai aktrisei izrāda Latviju. Un tikai tad, kad viesi jau bija ieradušies un restorāna viesmīle Alise devās pie galdiņa, lai pieņemtu pasūtījumu, viņa atpazina viesu vidū slaveno Holivudas aktrisi.

Iepriekš sniegtās intervijās ārvalstu medijiem Kristena Stjuarte ir atzinusi, ka viesojas Latvijā, kur meklē vietas savas jaunās filmas – biogrāfiskās drāmas "The Chronology of Water" – uzņemšanai. No publikācijām izriet – Stjuarte Latvijā ir jau otro reizi un viņai patīk doma, ka filmu varēs uzņemt tieši šeit, kur ir gan skaista daba, gan filmēšanas laukumā iespējams radīt intīmāku gaisotni. Tāpēc nav brīnums, ka aktrise, kurai šī būs debija režisores krēslā, nonākusi skaistajā Daugavas krastā Ikšķilē.

Restorāna vecākā viesmīle Sindija Maštalīre sarunā ar žurnālu "Kas Jauns" atklājusi, ka personālam ir liels prieks, ka pie viņiem viesojusies tik liela mēroga kino zvaigzne. Arī viņi, protams, aktrisi iepazinuši, pateicoties Bellas lomai "Krēslas" sāgā.

Kristena Stjuarte un Roberts Patinsons, apmeklējot 2012. gada Helovīna ballīti

gallery icon

Taujāta, ko tad aktrise baudījusi pusdienās, Sindija pastāsta, ka Stjuarte no ēdienkartes izvēlējusies restorāna topa ēdienus – brieža tartaru, kura gaļa nāk no Dobelnieku saimniecības Ķegumā, un Tom Yum zupiņu. Aktrise esot pilnībā visu apēdusi. Kā dzērienu viņa baudījusi svaigo ingvera un piparmētru tēju. Viņa arī pateicās restorāna personālam par ēdienu un uzņemšanu, kā arī neatteica nofotografēties.

foto: no privātā arhīva
Kristena Stjuarte draudzīgi nofotografējās ar restorāna vecāko viesmīli Sindiju Maštalīri, kas jau izsenis tiek raksturota kā sirsnīga un atsaucīga.

“Aktrise, ienākot restorānā, vispirms sasveicinājās ar personālu. Kristena bija ļoti pieklājīga, laipna un pozitīva un noteikti nav vīzdegunīga. Viņa novērtēja gan virtuvi, gan apkalpojošo personālu,” augsto viešņu raksturo Sindija.

Tāpat restorāna personāls atklāj, ka aktrise bijusi kopā ar saviem miesassargiem – diviem  puišiem. Par maltīti pati aktrise nav norēķinājusies, to izdarījuši cilvēki no Latvijas delegācijas.

foto: no privātā arhīva
Galdiņš, pie kura sēdēja pasaulslavenā aktrise.

Gan tās pašas dienas pēcpusdienā, gan nākamajās dienās restorāna rezervācijas strauji palielinās, jo interesenti vēlas aplūkot savām acīm, pie kura galdiņa sēdējusi Kristena Stjuarte, un nobaudīt maltīti, kuru par labu atzinusi pasaules līmeņa zvaigzne.

Kristena Stjuarte ar jauno draudzeni Sāru Dinkinu

gallery icon

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!