foto: Brett Farmer/Shutterstock/ Vida Press
Breds Pits pēc dēla pazemojošā paziņojuma nolēmis klusēt
Breds Pits šā gada 17. novembrī Lasvegasā, ASV.
Slavenības
2023. gada 24. novembris, 11:50

Breds Pits pēc dēla pazemojošā paziņojuma nolēmis klusēt

Jauns.lv

Kā aktieris Breds Pits reaģējis uz adoptētā dēla apkaunojošo sevis raksturojumu? Tiesa gan, nesen atklātībā nonākušais dēla Paksa ieraksts bijis veikts privātā un svešām acīm slēgtā soctīklu profilā, kas paredzēts vien ģimenes un draugu acīm. Taču tagad tas ir izskanējis skaļi. Un sabiedrība gaida Pita atbildi.

Holivudas zvaigznei Bredam Pitam pietuvināta persona norādījusi, ka aktierim nav plānu publiski reaģēt uz dēla Paksa Tjena Džolija-Pita ierakstu soctīklos, kurā viņš tēvu nosaucis par “sasodīti briesmīgu cilvēku” un “pirmklasīgu paka*u”.

Breds Pits ar dēlu Paksu brauc stilīgā vāģī

gallery icon

Ārvalstu plašsaziņas līdzekļi informē, ka filmas “Cīņas klubs” aktieris plāno “saglabāt klusumu” saistībā ar šo jautājumu, jo nevēlas iesaistīt bērnus skandālā, kas viņam aizvien turpinās ar viņu māti Andželinu Džoliju.

Skandalozajā ierakstā, ko Pakss bija veicis savā privātajā “Instagram” kontā un veltījis Pitam Tēva dienā 2020. gadā, viņš rakstīja: “Tu man tuvāko cilvēku dzīvi esi padarījis par pastāvīgu elli.”

Džolijas un Pita meita Šilo dodas uz pirmizrādi uzvalkā

Breds Pits kopā ar bērniem apmeklēja sievas, Andželinas Džolijas, režisētās filmas „Unbroken” pirmizrādes vakaru Holivudā. Abi dēli Medokss un Pakss ...

gallery icon

“Tu vari stāstīt sev un pasaulei visu, ko vēlies,” viņš piebilda, “bet patiesība kādu dienu nāks gaismā. Daudz laimes Tēva dienā, sasodīti šausmīgais cilvēk.”

Viņš arī nosauca Pitu par “pirmklasīgu paka*u” un piebilda: “Tu atkal un atkal pierādi, ka esi briesmīgs un nicināms cilvēks.”

Andželina Džolija ar bērniem filmas „Dumbo” pirmizrādes vakarā

gallery icon

Runājot par šo jautājumu, kāds avots “Page Six” izteicies: “Ir ļoti žēl, ka cilvēki visu laiku mēģina iesaistīt šajās lietās bērnus.”

“Pagājuši jau septiņi gari gadi, un ir žēl, ka cilvēki nevajadzīgi aktualizē jautājumus no tik tālas pagātnes … un neņem vērā, kādu iespaidu tas atstāj uz visu ģimeni,” piebildis informācijas avots.

Breds Pits “Oskara” balvas ceremonijā 2020. gadā

gallery icon

Paziņa turpinājumā norādījis, ka Pits plašsaziņas līdzekļos nekad nav izteicies par saviem bērniem laikā, kad turpinās viņa šķiršanās jautājumu un vīna darītavas lietas izskatīšana tiesā, kur viņš cīnās ar bijušo sievu Andželinu Džoliju. Informācijas avots arīdzan apliecinājis, ka Pitam šobrīd neesot nodoma šo klusēšanu pārtraukt.