Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Neviena neatpazīts, princis Viljams devies rīta skrējienā pa Ņujorku
foto: Pool/ABACA/Shutterstock/ Vida Press
Princis Viljams šā gada 19. septembrī Ņujorkā.
Slavenības

Neviena neatpazīts, princis Viljams devies rīta skrējienā pa Ņujorku

Jauns.lv

Velsas princis Viljams devies divu dienu vizītē uz Ņujorku, kur reklamējis sevis dibināto “Earthshort” balvu ceremoniju, kurā godina cilvēkus par paveikto vides aizsardzībā. Šogad ceremonija notiks 7. novembrī Singapūrā.

Neviena neatpazīts, princis Viljams devies rīta sk...

Otro dienu Ņujorkā – 19. septembrī – princis Viljams sācis ar rīta skrējienu Centrālparkā. Princi pavadījuši viņa drošības cilvēki, taču Viljamam izdevies palikt citu Ņujorkas rīta skrējēju neatpazītam.

41 gadu vecais Velsas princis par slepeno rīta skrējienu pats pastāstījis viesnīcā “Plaza Hotel” notikušajā “Earthshot” balvas inovāciju samitā, sarunājoties ar iepriekšējo uzvarētāju Vaitiju Kovanu.

Viņa pajautāja: “Vai tā ir taisnība? Vai šorīt jūs devāties skriet uz Centrālparku?”, uz ko princis atbildēja: “Tā bija, Vaitija, jā. Nolēmu pievienoties ņujorkiešu ordām, kas veic savu rīta rituālu.”

Runājot par savu rīta skrējienu, Velsas princis piebilda: “Bija brīnišķīgi pamosties Ņujorkā saulainā rītā, nevis lietū, kas mums bija vakar. Šorīt bija tik jauki paelpot svaigu gaisu.”

Sarunas laikā princis Viljams arī atcerējās pēdējo reizi, kad bija Ņujorkā, sakot: “Ir brīnišķīgi te atgriezties. Manuprāt, 2014. gads bija pēdējā reize, kad es šeit viesojos.”

Viņš ar sievu Keitu Midltoni savu pirmo oficiālo ASV vizīti uzsāka 2014. gada decembrī Ņujorkā. Pāris apmetās “Carlyle Hotel” viesnīcā Manhetenā un savas viesošanās laikā apmeklēja 11. septembra memoriālu un muzeju, noskatījās basketbola spēli starp Bruklinas “Nets” un Klīvlendas “Cavaliers”, un vakariņoja Metropolitēna mākslas muzejā.

Princis Viljams un Ketrīna ieradušies vizītē Ņujorkā. 2014. gads

Lielbritānijas princis Viljams un viņa sieva Ketrina svētdien ieradušies Ņujorkā, sākot trīs dienu vizīti ASV austrumkrastā. Princis Džordžs - Viljama un ...

“Earthshot” balvas inovāciju samita laikā Velsas princis paziņoja 15 šī gada balvu finālistus, no kuriem tikai pieci tiks apbalvoti svinīgā ceremonijā Singapūrā šā gada 7. novembrī.

Princis apliecināja, ka pats personīgi novembrī dosies uz Singapūru un piedalīsies balvu pasniegšanā.

Šī būs trešā “Earthshot” balvu ceremonija. Pirmā notika 2021. gadā Londonā, bet 2022. gadā – Bostonā. Princese Ketrīna nepievienojās Viljamam braucienā uz Ņujorku, taču viņa kopā ar vīru dosies uz balvu pasniegšanas ceremoniju Singapūrā novembrī.

Princis Viljams un princese Ketrīna apmeklē karaļa Čārlza III otro kronēšanas ceremoniju Skotijā

Princis Viljams un princese Ketrīna apmeklē karaliskās zirgu sacīkstes Askotā 2023. gadā

Princis Viljams un princese Ketrīna viesojas Velsā. Kāpj kalnos un pērk picu. 2023. gada aprīlis