Ciemos Pugačovas un Galkina pilī Grjazi ciemā

Rašistu melu kanāli, lai ieriebtu no Krievijas uz Izraēlu emigrējušajai krievu estrādes primadonnai Allai Pugačovai un viņas vīram, humoristam Maksimam ...

gallery icon
Slavenības
2023. gada 24. aprīlis, 11:22

Pugačova pārdevusi savu Maskavas pili

Jauns.lv

Allai Pugačovai beidzot izdevies pārdot savu Piemaskavas pili, kas atrodas Maskavas apgabala Odincovas rajonā. Par sešstāvu ēkas jauno īpašnieku kļuvis kāds vietējais uzņēmējs, kura vārds netiek atklāts.

Ja agrāk ēka bija tukša, tad tagad logos regulāri deg gaismas, un pie mājas stāv šiks, balts auto, vēsta mediji.

"Bija cilvēks, nesaukšu viņu vārdā. Tas ir pazīstams uzņēmējs, kurš vēlējās šo māju iegādāties par 700 miljoniem rubļu. Taču Alla Borisovna negribēja piekāpties," sacīja producents Sergejs Dvorcovs.

Pugačovas un Galkina Piemaskavas „mājiņa” ciematiņā Grjazi

gallery icon

Pēc producenta teiktā, uzņēmējs un dziedātāja ilgi kaulējās, bet tad parādījās vēl viens turīgs pretendents uz luksusa mājokli. "Viņš pat mazliet bija iekļuvis viņu ģimenē. Šodien cilvēkam jau pieder šī māja, un darījums ar Pugačovu jau ir noticis," sacīja Dvorcovs.

Maksima Galkina un Allas Pugačovas iespaidīgā pils

Maksima Galkina un Allas Pugačovas iespaidīgā pils Piemaskavas ciematiņā Grjazi.

gallery icon

2022. gada rudenī Pugačova ar dvīņiem Lizu un Hariju atgriezās Krievijā. Viņas vizītes mērķis bija paņemt no skolas bērnu dokumentus un izlikt pārdošanai elitāru ģimenes māju-pili.