Slavenības
2022. gada 10. marts, 13:29

Alla Pugačova jaunā video paskaidro, kāpēc aizbraukusi no Krievijas

Jauns.lv

Pagājušajā nedēļā tāpat kā daudzi Krievijas iedzīvotāji, arī šovbiznesa superzvaigznes Alla Pugačova un Maksims Galkins pameta šo valsti. Par sava brauciena galamērķi slavenais pāris klusēja. Izskanēja runas, ka abi kopā ar bērniem devušies uz Izraēlu. Nu Pugačova pirmo reizi pēc aizbraukšanas devusi ziņu par sevi sociālajos tīklos.

Krievijas skatuves karaliene ierakstījusi video uzrunu sociālajā tīklā “Instagram”. Tajā dziedātāja apliecina, ka ne viņa, ne viņas vīrs no Krievijas nav aizbēguši. Pēc Pugačovas teiktā, viņi vienkārši devušies plānotā atvaļinājumā, vēsta starhit.ru.

Krievijā ir ne mazums cilvēku, kuri publiski pauduši prieku par to, ka Alla Pugačova ir pametusi valsti. Dziedātāja savā profilā publicētajā video ievietojusi virspriestera Andreja komentāru, kurā viņš izsmējīgi izteicies par primadonnas braucienu. “Vai ievērojāt, kā gaiss ir attīrījies? Pugačova uz visiem laikiem pametusi Krieviju. Ak Dievs, kā es to gaidīju!"

Popzvaigzne atbildi parādā garīdzniekam nav palikusi. "Andrjuša, par agru priecājies! Brīvdienas, atvaļinājums un ārstēšanās neskaitās emigrācija! Atgriezīšos, tiksim skaidrībā. Aiziešu uz tavu baznīcu, aizlūgšu par tevi, zaimotāj,” video sacīja Alla Pugačova.

Alla Pugačova jaunības gadu fotogrāfijās

gallery icon

Karantīna Allas Pugačovas un Maksima Galkina ģimenē

gallery icon

Alla Pugačova un Laima Vaikule Jūrmalā

gallery icon