Nagijevs dzeltenā jakā uz zilu debesu fona kacina savus tautiešus
Dmitrijs Nagijevs.
Slavenības
2023. gada 2. marts, 13:33

Nagijevs dzeltenā jakā uz zilu debesu fona kacina savus tautiešus

Jauns.lv

Krievijā ārkārtīgi populārais aktieris  Dmitrijs Nagijevs savā Instagram profilā nopublicējis ierakstu, kas daudzus nav atstājis vienaldzīgus.

Video pats aktieris dziļdomīgi klusē, taču viņš ir piemontējis Mihaila Kruga dziesmu "Vladimirsky Central", kas sākas ar vārdiem, ka ir pienācis pavasaris un siltuma stari paļāvīgi skatās ārā pa logu. Ierakstu Nagijevs ir nokomentējis šādi: “Pavasaris. Un cerība iedegas. Esiet laimīgi. (..) Dīvains laiks, dīvains pavasaris.” Pats Nagijevs video redzams, tērpies koši dzeltenā jakā uz zilu debesu fona. Viss šis ieraksts ir izraisījis dažādas reakcijas no Ukrainas un Krievijas Nagijeva faniem.

Pirmie izsaka pateicību par Nagijeva slēpto atbalstu Ukrainai. “"Dmitrij, sveicieni no Dņepras! No sirds pateicos, ka esat pret karu manā zemē. Par jūsu cilvēcību un drosmi" raksta kāds aktiera talanta cienītājs no Ukrainas.

Savukārt daudzi krievu fani Nagijevu vaino gļēvulībā, un pieprasa viņu skaidri noformulēt savu attieksmi pret karu Ukrainā.  “Tādā laikā klusībā smaidīt ar dīvainu smaidu ir noziegums. Pasaki skaidri, ko domā! Vai nu tu esi par savu dzimteni, vai nē, un trešā nav! Bet, kur vispār ir tava dzimtene, Dmitrij Nagijev?” raksta kāds dusmīgs aktiera fans, kurš skaidri norāda, ka atbalsta Krievijas iebrukumu Ukrainā.  

Cits lietotājs Nagijeva video kokomentāja šādi: :”Dmitrij, paldies, ka šogad nokārtoji cilvēcības eksāmenu! Kamēr tādi cilvēki paliek, saglabājas cerība, ka rītausma vairs nav tālu!”

Pēdējo gadu aktieris savos sociālajos tīklos ir rezervēts attiecībā uz savu pozīciju pret Krievijas karu Ukrianā. 2022. gada 24. februārī viņš aicināja izbeigt karu, pēc tam ievietoja dažus videoklipus ar Kremļa varas iestāžu nosodījumu.

Viņš nesen atteicās vadīt Krievijas balvas pasniegšanu mūzikā. Nagijevs teica, ka “noteikti to darīs, bet ne tagad”.