foto: Efren Landaos/Sipa USA/ Vida Press
Kailija Dženere vairs nav pati populārākā sieviete "Instagram". Viņu apsteigusi cita
Kailija Dženere vairs nav pati populārākā sieviete vietnē "Instagram".
Slavenības
2023. gada 25. februāris, 05:51

Kailija Dženere vairs nav pati populārākā sieviete "Instagram". Viņu apsteigusi cita

Jauns.lv

Amerikāņu uzņēmēja, sabiedrības dāma un blogere Kailija Dženere zaudējusi "Instagram" populārākās sievietes statusu. Šā gada 23. februārī viņu apsteigusi un popularitātes "tronī kāpusi" amerikāņu dziedātāja un aktrise Selēna Gomesa.

Šī nav pirmā reize, kad Selēna Gomesa iegūst šo statusu. Dažus beidzamos gadus viņa ir bijusi mazāk aktīva savā “Instagram” lapā vairāku nopietnu veselības problēmu dēļ, kas ietekmējušas slavenību kā fiziski, tā garīgi. Uzticīgie fani aizvien turpina sekot savai autoritātei, bet netrūkst arī jaunu, kas ikdienas pievienojas Gomesas sekotāju skaitam.

“Schiaparelli” tērpu kolekcija, ko papildina cilvēka roku darinātas dzīvnieku galvas

gallery icon

Kailijas Dženeres “Instagram” konta sekotāju skaits nepārsniedz 380 miljonus cilvēku. Bet Selēnas blogam jau ir 383 miljoni sekotāju. Turklāt šis skaits tuprina pieaugt. Pēc tam, kad dziedātāju 23. februārī pasludināja par populārāko sievieti vietnē “Instagram”, viņas sekotāju skaits pieauga par 400 000.

Taču jāatzīmē, ka Selēna Gomesa pati nepārvalda savu “Instagram” lapu. Aplikāciju no sava tālruņa viņa izdzēsusi jau pirms vairākiem gadiem, jo uzskata soctīklus par sev diezgan toksisku vidi. Saturu zvaigznes profilā veido viņas palīgs. Pati Gomesa turpina izmantot tikai "TikTok", skaidrojot, ka šo vietni viņa uzskata par “mazāk naidīgu”.

“Cilvēki var mani saukt par neglītu vai dumju, un es domāju: “Kāda tur starpība.” Bet šie cilvēki visu sīki apraksta. Viņi raksta tik konkrētas un ļaunas lietas. Es nepārtraukti raudāju. Es pastāvīgi uztraucos... Es nevarēju tā ilgāk turpināt. Tā bija mana laika izšķiešana. Vienīgais, kas manā tālrunī ir pieejams, ir "TikTok", jo es to uzskatu par mazāk naidīgu.”

Selēna pastāstījusi, ka sociālajos tīklos redz arī daudz kā laba. Var komunicēt ar faniem un uzzināt, kas viņus dara laimīgus un satrauc, izlasīt viņu stāstus. Gomesa izstrādājusi savu darbošanās sistēmu – par visu, ko dara, sūta informāciju savam palīgam un viņš pēc tam veido saturu viņas soctīklos. Par to dziedātāja un aktrise pati pastāstījusi intervijā žurnālam “Vanity Fair”.

Nav gan izslēgts, ka Selēnas domāšana pēdējā laikā ir izmainījusies un viņa atkal bildes publisko pati.