foto: ddp/Instar / Vida Press
Billijas Ailišas vajātājam iesniegts piecu gadu netuvošanās orderis
Billija Ailiša.
Slavenības
2023. gada 10. februāris, 18:08

Billijas Ailišas vajātājam iesniegts piecu gadu netuvošanās orderis

Jauns.lv

Dziedātājas Billijas Ailišas prasība ir uzklausīta. Vīrietim, kurš vairakkārt centies ielauzties viņas bērnības mājā, izdots netuvošanās orderis, kurš būs spēkā piecus gadus. Tagad dziedātāja un viņas ģimene būs pasargāta no nelūgtā viesa.

Billija Ailiša ceturtdien piedalījās attālinātā tiesas sēdē, kurā tiesnesis atzina mūziķes prasību par pamatotu un noteica piecus gadus ilgu netuvošanās ordera izsniegšanu pret Kristoferu Andersonu, kurš vairakkārt centies ielauzties dziedātājas bērnības mājās.

foto: BACKGRID/ Vida Press
Policijas pie Billijas Ailišas bērnības mājām šā gada janvārī.

Aizvadītajā mēnesī Billijas tēvs liecinājis, ka Andersons ielauzies ģimenes mājā, sludinot savu mīlestību pret dziedātāju, lai gan Billija nekad dzīvē nav viņu personīgi satikusi.

Sarunā ar mediju pārstāvjiem Billija apgalvoja, ka drošības sajūta, kas vienmēr viņu pārņēmusi, esot vecāku mājās, izzudusi vairākkārtēju Andersona apmeklējumu dēļ. Viņa arī pastāstīja, ka ģimenei aizvadītā gada decembrī nācies piecas reizes saukt policiju uzbāzīgā vajātāja dēļ, kurš atkārtoti atgriezies pie viņas bērnības mājas centībā tur iekļūt.

foto: Radarpics/Shutterstock/ Vida Press
Billija Ailiša ar mammu Megiju Bērdu.

Kā vēsta portāls TMZ, netuvošanās orderī teikts: “Andersonam jāpaliek 100 jardu attālumā no Billijas, viņas ģimenes un vecāku mājas... un viņš nedrīkst sazināties ar viņu sociālajos medijos vai pietuvoties viņas transportlīdzeklim, vai darba vietai. Ja viņš to izdarīs, policija var nekavējoties viņu arestēt.”

foto: ©Apple TV/Courtesy Everett Collection/ Vida Press
Billija Ailiša ar tēti Patriku O’Konelu.

“Diemžēl šī nav pirmā reize, kad nezināms cilvēks mēģina sazināties ar manu ģimeni un mani, vajājot mūs ārpus ģimenes mājas un izsakot mīlestības apliecinājumus, kā arī draudot ar vardarbību,” tiesai iesniegtajos dokumentos pamatoja Billija Ailiša.

foto: CAMERA PRESS/Lumeimages / Vida Press
Billija Ailiša ar brāli Fineasu O’Konelu.

“Katrs šāds gadījums, arī pašreizējais, rada man pamatīgu satraukumu, bailes un emocionālu pārdzīvojumu par manu un mana tēva, mātes un brāļa personīgo drošību.”

“Es baidos, ka vienu dienu kāds no šiem cilvēkiem izdarīs kaut ko vardarbīgu vai ārkārtīgi traucējošu man vai kādam no manas ģimenes.”

Billija Ailiša uz sarkanā paklāja

gallery icon

Dziedātāja Billija Ailiša

gallery icon