Dženiferai Lopesai kleita tik šaura, ka... FOTO
Kad Dženiferai Lopesai neizdevās aiztaisīt šaurās kleitas rāvējslēdzēju pašas spēkiem, palīgā steidzās asistente.
Slavenības
2015. gada 12. aprīlis, 17:05

Dženiferai Lopesai kleita tik šaura, ka... FOTO

Jauns.lv

Mode prasa upurus – šis teiciens nav svešs arī latino dīvai Dženiferai Lopesai (45). Dodoties uz TV šova „American Idol” ierakstu Rietumholivudā, viņa izvēlējās tik apspīlēti šauru kleitu, ka tikko varēja paspert uz priekšu soļus.

Tērps bija tik šaurs, ka dziedātāja pati nespēja aizdarīt rāvējslēdzēju tā apakšdaļā. Lai ērtāk būtu paiet, apspīlētās kleitas aizmugurē esošais rāvējslēdzējs kādu sprīdi no apakšmalas bija atstāts vaļā. Taču pirms došanās iekšā studijas telpās viņa vēlējās to aizdarīt, taču tas neizdevās. Šaurā svārku daļa savilkās krokās un rāvējslēdzējs iestrēga. Redzot nelielo vilšanos dziedātājas sejā, viņai tūlīt palīgā piesteidzās asistente un aizvilka „nepaklausīgo” rāvējslēdzēju.

TV šova „American Idol” ierakstam Lopesa bija izvēlējusies tērpu, ko radījis Deivids Koma (David Koma) – Tbilisi, Gruzijā, dzimis un Londonā dzīvojošs modes dizainers, kurš 2009. gadā ieguvis maģistra grādu tērpu dizaina mākslā. Deivida Komas dizainētos tērpus par labiem atzinušas arī tādas slavenības kā Gvineta Paltrova, Elizabete Benksa, Miranda Kera, Eva Longorija, Hloja Kardašjana, Naomi Kempbela, Keitija Melua, Bijonsē, Rianna, Megana Foksa, Mailija Sairusa, Teilore Svifta, Dženifera Lorensa un vēl daudzas citas.

Tērpam, kura dekoltē zonu rotāja metāliskas krāsas aplikācija, Dženifera Lopesa bija pieskaņojusi sudrabotas laiviņas uz ļoti augstiem papēžiem, bet ap labās kājas potīti aplikusi ķēdīti. Lopesa izvēlējusies zīmola „Casadei” apavus, kas veikalos iegādājami par 757 eiro. Modes pētnieki teic, ka metāliskas krāsas apavi šosezon esot īpaši moderni, taču tādus iespējams iegādāties arī par ievērojami zemāku cenu tādos veikalos kā „Asos”, „Kurt Geiger”, „Office” un citos.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press