Slavenības
2022. gada 14. decembris, 05:04

Kādēļ Kirilam Serebreņņikovam neizdodas izbaudīt labu restorānu ēdienus?

Jauns.lv

“Neesmu ekstravagants cilvēks, un arī izbaudīt labu restorānu ēdienuman neizdodas,” intervijā raidījumam “Statuss:Brīvs” atzīst izcilais krievu režisors Kirils Serebreņņikovs.

Vaicāts, kāda bijusi ekstravagantākā rīcība, ko viņš jebkad atļāvies, Kirils Sereberņņikovs atzīst, ka tādu situāciju neatceras. “Es neesmu ekstravagants cilvēks. Nezinu. Es pat neatceros. Zinu, ka cilvēki dažkārt uzvedas kā rokenrola zvaigznes, un es viņus apskaužu. Piemēram, izdemolē viesnīcas istabu, izmet televizoru uz ielas, saslimst ar nezināmu slimību džungļos vai tamlīdzīgi. Man laikam ir garlaicīga dzīve šajā ziņā,” vērtē režisors.

foto: Edijs Pālens/LETA
Kirils Serebreņņikovs atzīst, ka bērnības ēdienu garšas vienmēr gūstot virsroku.

Runājot par bērnības garšām, Kirils Serebreņņikovs stāsta, ka nesen mēģinājis “sakārtot savu apņemšanos apmeklēt dažādus labus restorānus, lai kā trenažieru zālē trenētu savus receptorus”, taču bērnības ēdienu garšas vienmēr gūstot virsroku.  

Krievijas režisors Kirils Serebreņņikovs tiesas sēdē Maskavā

gallery icon

Kas režisoram vislabāk garšo un ko viņš saka par smaržām, uzzini rakstam pievienotajā video, bet pilnu videointerviju raidījumam “Statuss:Brīvs” par daudziem citiem tematiem skaties portālā Jauns.lv.

Žurnālista Sergeja Nikolajeviča projekta “Statuss:Brīvs”, kas veidots sadarbībā ar izdevniecību “Rīgas Viļņi”, centrā ir lielu zvaigžņu un spilgtu radošu personību likteņi.