foto: John Salangsang/Shutterstock/ Vida Press
Dženifera Lopesa atklāj, kādu neparastu vēstījumu Bens Afleks iegravējis viņas laulības gredzenā
Dženifera Lopesa.
Slavenības
2022. gada 30. novembris, 20:05

Dženifera Lopesa atklāj, kādu neparastu vēstījumu Bens Afleks iegravējis viņas laulības gredzenā

Jauns.lv

Dziedātāja un aktrise Dženifera Lopesa atklājusi, kādus vārdus viņas laulības gredzenā iegravējis vīrs aktieris Bens Afleks. Ierasti gravētā otras pusītes vārda un kāzu datuma vietā Afleks “ierakstījis” garāku vēstījumu.

Runājot ar “Apple Music” personību Zeinu Lovu, dziedātāja un aktrise Dženifera Lopesa atklāja, kādu solījumu Bens Afleks iegravējis viņas laulības gredzenā.

“Nekur. Negrasos. Aiziet.” – īsi, bet uzsverot katru vārdu, rakstīts stīpiņas iekšpusē.

foto: Ciao Pix/MEGA / SplashNews.com/ Vida Press
Dženifera atpūtā Kapri, Itālijā.

Bena vārdu izvēli Dženifera paskaidrojusi sekojoši: “Jo tā viņš parakstīja savus e-pastus, kad mēs atkal atsākām sarunāties. Ar to domājot – neuztraucies, es nekur negrasos aiziet.”

Bens un Dženifera apprecējās šā gada jūlijā pēc tam, kad aprīlī otro reizi saderinājās. Tas notika nepilnus 20 gadus pēc viņu pirmajām romantiskajām attiecībām divtūkstošo gadu sākumā.  

foto: Ciao Pix/MEGA / SplashNews.com/ Vida Press
Dženiferas saderināšanās gredzens ar zaļo briljantu un laulības gredzens.

Dziedātāja intervijā pastāstījusi, ka atjaunotais mīlas stāsts iedvesmojis viņu radīt jauno albumu “This Is Me… Now”, kas ir turpinājums viņas 2002. gadā izdotajam albumam ar nosaukumu “This Is Me… Then”.  

foto: Stoianov / BACKGRID/ Vida Press
Dženifera Lopesa ar vīru Benu Afleku un dēlu Maksu.

“Pirms divdesmit gadiem es iemīlējos savas dzīves mīlestībā un strādāju pie albuma, kura nosaukums bija “This Is Me… Then”,” viņa pastāstījusi Zeinam Lovam. “Galvenais bija tā brīža iemūžināšana laikā. Es teicu – ‘Tagad ir noticis pats apbrīnojamākais, satriecošākais, neticamākais.’ Un iemesls, kāpēc mēs esam šeit, ir tāds, ka es gribu šo brīdi iemūžināt laikā. ‘Jo tas ir pat labāks nekā pirmajā reizē.’”

foto: Vida Press
Abiem ir vienādi laulības gredzeni.

Albumu “This Is Me… Now” paredzēts izdot nākamgad. Tajā būs iekļauta dziesma ar nosaukumu “Not. Going. Anywhere.”, kas tapusi par godu gravējumam Dženiferas laulības gredzena iekšpusē.

Dženifera Lopesa un Bens Afleks bauda medusmēnesi Parīzē

gallery icon

Dženifera Lopesa un Bens Afleks uz sarkanā paklāja Venēcijā 2021. gada 10. septembrī

gallery icon

Dženifera Lopesa un Bens Afleks laiku lokos: uz ekrāna un dzīvē

gallery icon