foto: no privātā arhīva
Mūsu "Resnā Bārbija" Ingrīda Pulvere kļuvusi par māmiņu
Ingrīda Pulvere.
Slavenības
2022. gada 13. novembris, 06:18

Mūsu "Resnā Bārbija" Ingrīda Pulvere kļuvusi par māmiņu

Juris Vaidakovs

Žurnāls "Kas Jauns"

“Man vēsturiska diena!” - oktobra beigās gavilēja rakstniece un skaistumkopšanas speciāliste Ingrīda Pulvere, kas popularitāti ieguvusi ar savu blogu "Resnās Bārbijas skaistums" un romānu "Gribu apprecēties!".

Ingrīda blogā jau vairākus gadus ļoti sulīgi un pavisam atklāti raksta par savām izjūtām, pārdomām, emocijām un attiecībām, padaloties, kā tas ir – miesās apaļīgākai sievietei atrast  dzīves īsto vīrieti.

Savās slejās viņa nekautrējas aprakstīt ļoti personiskas un dziļi intīmas lietas – romantiku, mīlestību un arī ciešanas –, ar veselīgu humora izjūtu ironizējot gan par sevi, gan par sastaptajiem vīriešiem. Tagad Ingrīdas dzīvē ir divi vīrieši – gan mīļotais, par kuru viņa pirms kāda laiciņa rakstīja blogā, gan dēls. Jā, jā, Ingrīda 43 gadu vecumā kļuvusi par māmiņu 3300 gramus un 53 centimetrus brašam puikam Hugo Pulverim!

Nu Ingrīda visu uzmanību velta jaundzimušajam. Pēc bloga beidzamā ieraksta, kas veikts divas nedēļas pirms mazuļa nākšanas pasaulē, var spriest, ka viņa pieņēmusi lēmumu uz laiku slēgt savu skaistumkopšanas un veselības uzlabošanas studiju "Daiļotava", jo “tā dēvētais ceturtais trimestris pēc bērniņa piedzimšanas no cilvēka dzīves ilgstamības nav nekas, un pilnīgi nekas nenotiks, ja es nedarīšu tās lietas, kuras darīju līdz šim”.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!