foto: Katrina Jordan/Sipa USA/ Vida Press
Saimons Kauels sācis dzert un smēķēt jau astoņu gadu vecumā
Saimons Kauels.
Slavenības
2022. gada 1. novembris, 06:55

Saimons Kauels sācis dzert un smēķēt jau astoņu gadu vecumā

Jauns.lv

Mūzikas moguls Saimons Kauels atzinies, ka iedzēris savu pirmo alkoholisko dzērienu un izsmēķējis pirmo cigareti, būdams tikai astoņus gadus vecs bērns. Viņš arī apliecinājis, ka bērnībā saviem vecākiem bijis īsts “murgs”.

62 gadus vecais britu mūzikas producents un vairāku TV talantu šovu žūrijas vadītājs Saimons Kauels pastāstījis, ka bērnībā skola viņu garlaikojusi un viņš dumpīgi uzvedies pret saviem vecākiem. Un viena šāda dumpošanās reiz beigusies pat ar arestu.

Saimons atklāj, ka arestēts pēc tam, kad pavērsis rotaļu pistoli, no kuras šauj ar zirņiem, pret pārbiedētu šoferi, jo gribējis nolaupīt autobusu.

Saimons Kauels ar dēlu Ēriku

gallery icon

Sarunā ar laikraksta “The Sun” reportieri Kauels pastāstījis, cik slikti uzvedies pats, kad bijis sava dēla vecumā. Ēriks Kauels šobrīd ir astoņus gadus vecs. Tieši tajā vecumā viņa tētis Saimons vecākiem sarūpējis ne vienu vien sirmu matu, jo pēc paša mūzikas mogula vārdiem, viņš ir bijis “murgs, ne bērns”.

“Astoņu gadu vecumā es jau sāku dzert un smēķēt, un gandrīz nodedzināju māju,” atminas Saimons.

Viņš paskaidro: “Es mēģināju pierādīt savam brālim, ka Ziemassvētku vecītis nav īsts, tāpēc atradu tērpu un aizdedzināju tā bārdu.”

Saimons nejauši aizdedzinājis māju, kad degošo bārdu nometis uz dīvāna, kā rezultātā visu istabu ātri vien pārņēmušās liesmas.

Viņš atklāj, ka reiz desmit gadu vecumā nozadzis sava tēva automašīnu un paspējis to arī sadauzīt.

Lai gan Saimons sasitis sava tēva auto, mūzikas producents apgalvo, ka tētis vienmēr bijis “maigākais” no  abiem vecākiem.

Mammai patikusi disciplīna, bet tētis bijis pielaidīgāks it visā.

Saimons apgalvo, ka neatceras, ka tēvs kādreiz būtu paaugstinājis pret viņu balsi, pat neraugoties uz to, ka viņš kā bērns daudz dumpojies pretī vecākiem.

Mūzikas producents norādījis, ka kopš kļūšanas par tēvu, tagad viņš ir mainītās lomās ar savu dēlu Ēriku. Viņš atzīst, ka pret savu dēlu izturas pat pārlieku aizsargājoši un ir pajokojis, ka Ērikam nekad nav atļauts pamest ģimenes mājas un būs “ar viņu kopā jādzīvo mūžīgi”.

foto: John Salangsang/Shutterstock/ Vida Press
Saimons Kauels ar partneri Lorēnu Silvermanu un abu kopīgo dēlu Ēriku šā gada septembrī.

Saimons apgalvo, ka pārliekā vēlme dēlu no visa pasargāt radusies tikai tāpēc, ka viņš raizējas par viņu, jo aizvien labi atceras, kāds bijis pats viņa vecumā.

Neraugoties uz Kauela dumpiniecisko pagātni, viņš atklāj, ka bērnībā bijis ļoti kautrīgs bērns.

Mūzikas moguls norādījis: “Smieklīgākais ir tas, ka, neskatoties uz visām nepatikšanām, ko sagādāju, es bērnībā biju neticami kautrīgs. Man bija labi, kamēr es atrados savā mājā vai kopā ar draugiem.”

Tikai sākot strādāt mūzikas industrijā, kautrīgums un bailes būt sabiedrības priekšā viņu pamazām atstājušas. Atgādināsim, Saimons Kauels ir labi pazīstams kā ļoti skarbs talantu šovu žūrijas pārstāvis, kas nekautrējas pateikt pirmo, kas uz mēles, un šobrīd nekas viņa personībā neliecina, ka viņš kādreiz būtu bijis no kautrīgajiem.