Slavenības
2022. gada 22. augusts, 06:59

Andželina Džolija pastāstījusi FIB, ka pirms dažiem gadiem Breds Pits viņu "sagrābis aiz galvas" privātā lidojuma laikā

Jauns.lv

Andželina Džolija un Breds Pits izšķīrās jau 2016. gadā, taču skandāli ap slaveno pāri joprojām nerimst.

Pēc tam, kad dažu plašsaziņas līdzekļu rīcībā nonākuši FIB dokumenti, atklātībā parādījušās vairākas jaunas detaļas par Andželinas Džolijas un Breda Pita iespējamo skandālu privātajā lidmašīnā 2016. gadā.

Andželina Džolija un Breds Pits

Andželina Džolija un Breds Pits

gallery icon

Dokumentos teikts, ka Džolija FIB amatpersonām paziņojusi, ka Pits uz viņu kliedzis, "sagrābis viņu aiz galvas", "purinājis", "iegrūdis vannas istabas sienā" un vairākkārt ar dūri iesitis lidmašīnas griestos.

Izdevumu "Rolling Stone" un "Puck" rīcībā nonākušie dokumenti liecina, ka strīds noticis 90 minūtes pēc lidmašīnas pacelšanās 2016. gada 14. septembrī, kad tā bija ceļā no Francijas un Losandželosu, ASV.

Andželina Džolija ar meitu Šilo “Maneskin” koncertā Romā

gallery icon

Džolija savā paziņojumā apgalvojusi, ka Pita rīcība biedējusi abu sešus kopīgos bērnus, kuri tobrīd bija vecumā no 8 līdz 15 gadiem.

Viņa norādījusi, ka Pits meties virsū vienam no bērniem pēc tam, kad atvases nosaukušas viņu rupjā vārdā, un šajā brīdī viņa turējusi dzīvesbiedru "žņaugšanas tvērienā".

Andželina Džolija ar bērniem filmas „First They Killed My Father” pirmizrādē

Aktrise Andželina Džolija ar bērniem filmas „First They Killed My Father” pirmizrādes vakarā Ņujorkā.

gallery icon

Džolija arī apgalvojusi, ka Pits lidojuma laikā izdzēris vairākus alkoholiskos dzērienus un"“aplējis [Džoliju] un segu, zem kuras viņa atradās, ar alu". Kad lidmašīna nolaidās, viņa sacīja, ka no izlijušā sarkanvīna tai nodarīti zaudējumi 25 000 ASV dolāru vērtībā.

Džolija esot teikusi Pitam, ka vedīs bērnus uz viesnīcu, lai izgulētos, un Pits viņai uzkliedzis: "Tu neņemsi manus bērnus."

Breda Pita ģērbšanās stils 2022. gada jūlijā

Breda Pita ģērbšanās stils 2022. gada jūlijā.

gallery icon

2016. gadā Pits noliedza, ka būtu izturējies aizskaroši pret kādu no saviem bērniem šī lidojuma laikā.

Izdevums "The Independent" vērsies pie Pita un Džolijas pārstāvjiem ar lūgumu komentēt šos faktus, taču pagaidām atbilde nav saņemta.

Bredam Pitam – 50!

gallery icon