foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Izskan ziņas, ka Laima Vaikule atkal cīnās ar vēzi; dziedātājas producente tās noliedz
Estrādes zvaigznei krūts vēzis tika atklāts jau deviņdesmito gadu sākumā, un toreiz tas tika uzveikts.
2022. gada 28. maijs, 18:37

Izskan ziņas, ka Laima Vaikule atkal cīnās ar vēzi; dziedātājas producente tās noliedz

Jauns.lv

Internetā izskanējušas ziņas, ka dziedātāju Laimu Vaikuli atkārtoti piemeklējis vēzis un viņa devusies uz ASV, lai veiktu ķīmijterapiju. Viņas producente šo informāciju noliedz.

Dziedātājas veselība patlaban ir sliktā stāvoklī, un viņai teikts, ka izredzes esot mazas, raksta ukraiņu medijs Segodnya.ua, atsaucoties uz informāciju kādā “Telegram” kanālā. 

Tikmēr medijs Starhit.ru raksta, ka 68 gadus vecās dziedātājas producente Kristīna Obosjana internetā izskanējušās ziņas noliedz.

“Maldināšana. Ar Laimu viss ir kārtībā,” teikusi Vaikules producente un koncertu organizētāja, neko vairāk nekomentējot.

Žurnālisti par Vaikules veselību esot vaicājuši arī viņas ilggadējajam draugam Vladimiram Vinokuram, kurš esot atbildējis, ka neko nezinot par to.

Estrādes zvaigznei krūts vēzis pirmoreiz tika atklāts 1991. gadā. Tad viņa ārstējusies ASV. Toreiz par viņas slimību zinājis vien dzīvesbiedrs Andrejs Latkovskis, un plašākai sabiedrībai viņa par savu cīņu ar onkoloģisko slimību atklāja vien pirms dažiem gadiem.  

2019. gadā kādā televīzijas pārraidē Vaikule sacīja: “Nevarētu teikt, ka es uzvarēju. Uzskatu, ka mana nopelna tur nav nekāda. Protams, tas bija grūts pārbaudījums, bet ordeni man par to nevajag.” Pēc viņas vārdiem, ārsti tolaik nav devuši vairāk par 20 procentiem iespējamības, ka viss beigsies labi. Tomēr toreiz cīņu ar vēzi viņa uzveikusi. 

Laimas Vaikules bildes "Instagram"

Laima Vaikule fotogrāfijās "Instagram".

gallery icon

Laimas Vaikules festivāla noslēgums

Laimas Vaikules festivāla noslēgums.

gallery icon

Alla Pugačova un Laima Vaikule Jūrmalā

gallery icon