Slavenības
2022. gada 17. maijs, 06:16

Kortnija Kardašjana un Treviss Bārkers apprecējušies arī oficiāli

Jauns.lv

Realitātes šova zvaigzne Kortnija Kardašjana un grupas “Blink-182” bundzinieks Treviss Bārkers, kas saderinājās 2021. gada oktobrī, svētdien oficiāli slēguši laulību. Tas noticis vien dažas nedēļas pēc pāra privātās un iepriekš neplānotās kāzu ceremonijas Lasvegasā, kurai nebija juridiska spēka.

Kortnija Kardašjana un Treviss Bārkers oficiāli salaulājušies un tagad ir precēts pāris arī likuma priekšā.

Kortnija Kardašjana un Treviss Bārkers 2022. gadā

gallery icon

43 gadus vecā realitātes šova zvaigzne un 46 gadus vecais mūziķis viens otram jāvārdu deva aizvadītajā svētdienā, 15. maijā, Santabarbarā, Kalifornijā. Uz nelielo kāzu ceremoniju bija lūgti vien tuvākie draugi un abu ģimenes.

Pēc ceremonijas pāris prom devies melnā “vintage” kabrioletā, kura aizmuguri rotājis uzraksts “tikko precējušies”.

Kortnija kāzu dienai bija izvēlējusies baltu mini kleitu ar dziļu dekoltē. Tērpu viņa papildinājusi ar tradicionālu baltu plīvuru, kas piesedza viņas kastaņbrūnās matu cirtas.

Līgavainis kāzām izvēlējies melnu uzvalku, ko papildinājis ar roka elementu – dizaineru radītām saulesbrillēm.

Īstā kāzu ceremonija sekojusi vien dažas nedēļas pēc tam, kad pāris apmānīja fanus, ka ir salaulājies Lasvegasā.

Pārim izdevās samulsināt fanus, kad viņi aizvadītajā mēnesī pēc “Grammy” ceremonijas pulksten divos naktī rezervēja sev kapelu Lasvegasā un apmainījās ar zvērestiem, ceremoniju vadot rokenrola karaļa Elvisa Preslija atdarinātājam (šāds laulātājs bija pāra galvenā prasība!).

Kapela Lasvegasā, kur salaulājās Kortnija Kardašjana un Treviss Bārkers

gallery icon

Vēlāk trīs bērnu māmiņa atzinās, ka šai laulības ceremonijai neesot juridiska spēka un pārim nav bijusi licence, lai likumīgi veiktu šo aktu.

Zināms, ka pāris gatavojas vēl trešajām kāzu svinībām – grandiozai ballei Itālijā. Kortnijai un Trevisam tuvu stāvoša persona norādījusi, ka svinības sekošot jau “ļoti drīz”.

Anonīmais ziņu avots slavenību žurnālam “People” atklājis sekojošu informāciju: “Viņiem vispirms bija likumīgi jāaprecas. Pirms lielajām itāliešu kāzām, kas notiks jau ļoti drīz.”

“Viss jau ir saplānots, un visa ģimene, ieskaitot bērnus, ar nepacietību gaida svinības.”

Kortnija Kardašjana ar meitu Penelopi un māsas Kimas meitu Nortu

gallery icon

Treviss Bārkers savu mīļoto bildināja aizvadītā gada oktobrī, gadu pēc romantisko attiecību uzsākšanas.

Mūziķis uz viena ceļa nometās Miramaras pludmalē Santabarbarā – pilsētā, kur svētdien abi oficiāli salaulājās.

Aizvadītajā trešdienā pāris sarīkojis pirmskāzu ballīti Palmspringsā, Kalifornijā.

Par saderināšanos Kortnija paziņoja savā “Instagram” blogā, skaistā notikuma fotogrāfijas papildinot ar īsu un lakonisku “Uz mūžu”.

Treviss ir Kortnijas pirmais likumīgais vīrs. Viņai iepriekš bija desmit gadus ilgas attiecības ar Skotu Disiku. Kopdzīves laikā pasaulē nākuši trīs bērni – Penelope, Meisons un Reins.

Treviss Bārkers no 2001. gada līdz 2002. gadam bija precējies ar Melisu Kenediju, bet no 2004. gada līdz 2008. gadam viņu vienoja laulība ar aktrisi Šannu Moakleri. Mūziķa otrajā laulībā dzimuši viņa bērni Landons un Alabama.