Slavenības
2022. gada 5. aprīlis, 13:06

Prinča Endrū satuvināšanās ar karalieni pamudina Kembridžus ātrāk pārcelties uz dzīvi Vindzorā

Jauns.lv

Kembridžas hercogs princis Viljams ar sievu hercogieni Ketrīnu un viņu trīs kopīgajiem bērniem jau šovasar pat pārcelsies uz dzīvi Vindzorā, lai būtu tuvāk karalienei Elizabetei II.

Kā raksta portāls “Daily Mail”, prinča Endrū nesenā satuvināšanās ar karalieni pamudinājusi princi Viljamu un hercogieni Ketrīnu pasteidzināt pārcelšanos uz Vindzoru kopā ar saviem bērniem princi Džordžu, princesi Šarloti un princi Luisu.

foto: BACKGRID/Vida Press/ Vida Press
Kembridžu ģimene.

Izskanējušas baumas, ka pēc tam, kad noslēgusies tiesas prāva, kurā princi Endrū vainoja par seksuālu uzmākšanos, viņš atkal uzņemts atpakaļ ģimenē, turklāt esot kļuvis mātei “satraucoši tuvs”. Šīs runas apstiprina arī fakts, ka tieši Endrū pavadīja Viņas Majestāti līdz viņas sēdvietai Vestminsteras abatijā, kad tur pirms nedēļas notika prinča Filipa piemiņai veltīts dievkalpojums.

foto: CAMERA PRESS/ROTA / Vida Press
Karaliene Elizabete II ar dēlu princi Endrū Vestminsteras abatijā pirms nedēļas.

Apkaunotajam karaļnama pārstāvim šī bija pirmā publiskā iziešana sabiedrībā kopā ar ģimeni pēc tam, kad viņš samaksājis 12 miljonus sterliņu mārciņu Virdžīnijai Džufrei, lai izbeigtu Ņujorkā uzsākto ļoti postošo civilo seksuālas vardarbības lietu. Atgādināsim - Džufre apgalvoja, ka skandalozais nelaiķa finansists Džefrijs Epšteins viņu kā nepilngadīgo pirms daudziem gadiem esot "aizdevis" dažādiem cilvēkiem seksuālām attiecībām, to skaitā princim Endrū. Virdžīnijai tolaik bijis vien 17 gadu, kad princis viņu seksuāli izmantojis. Turklāt aristokrāts esot lieliski zinājis, ka viņa ir cilvēku tirdzniecības upuris.

Kembridžas hercogu ģimene rotaļājas Keitas radītā dārzā

Kuplā Kembridžas hercogu ģimene iemūžināta, rotaļīgā noskaņojumā pavadot laiku Čelsijas ziedu izstādes dārzā. Mazie ķipari redzami, spēlējoties viņu mātes, Kembridžas ...

gallery icon
7

Prinča Viljama ģimene šobrīd dala divas pastāvīgās dzīvesvietas. Viena no tām ir apartamenti Kensingtonas pilī Londonā, otra Anmerholas rezidence Norfolkas grāfistē.

“Daily Mail” rīcībā nonākusi informācija, ka princis Viljams un hercogiene Ketrīna jau meklējot bērniem skolas Vindzorā, kā arī izvērtējot dzīvesvietas, kas būtu piemērotas būt par viņu jaunajām pastāvīgajām mājām.

Kembridžas hercogi Viljams un Ketrīna ar bērniem pievienojas aplausiem, godinot mediķus pandēmijas laikā 2020. gada aprīlī

gallery icon
7

Tiek ziņots, ka Kembridžas hercogs un hercogiene sev meklē privātmāju, izslēdzot karaliskās savrupmājas, tostarp “The Royal Lodge”, kas bija Karalienes Mātes rezidence no 1952. gada līdz pat viņas nāvei 2002. gadā un “Fort Belvedere” - īpašumu, kas bija karaļa Edvarda VIII kādreizējā mājvieta.

Karaliene Elizabete II vīra 100. dzimšanas dienai par godu iestāda Edinburgas hercoga vārdā nosauktu rozi

gallery icon
10

Tiesa, izskanējusi arī informācija, ka pāris apsverot iespēju pār pārcelšanos uz Frogmoras kotedžu, kas atrodas Vindzorā netālu no pils un ko savulaik dēvēja par prinča Harija un Meganas Mārklas oficiālo dzīvesvietu Lielbritānijā.

Hercogiene Ketrīna ar bērniem vēro „Trooping The Colour” parādi

Hercogiene Ketrīna ar bērniem princesi Šarloti un princi Džordžu uz Bekingemas pils balkona vēroja „Trooping The Color” parādi, kas rīkota ...

gallery icon
63

Aizvadītajā mēnesī izskanēja informācija, ka Viņas Majestāte karaliene Elizabete II neplāno atgriezties uz dzīvi Bakingemas pilī. Kopš pandēmijas sākuma viņa dzīvo Vindzoras pilī un nolēmusi to atstāt par savu pastāvīgo dzīvesvietu un galveno rezidenci. Bakingemas pili par savu sauks nākamais britu monarhs, kurš kāps tronī pēc karalienes došanās mūžībā.

Prominences apmeklē princim Filipam veltīto dievkalpojumu Vestminsteras abatijā 2022. gada 29. martā

gallery icon
12

Izskanējusi informācija, ka princis Endrū, kurš pēdējās nedēļās īpaši satuvinājies ar savu māti, vēloties piedalīties arī karalienes valdīšanas platīna jubilejas pasākumos.

Aizvadītajā nedēļā princis bija uzmanības centrā, kad Vestminsteras abatijā pavadīja savu mammu līdz sēdvietai, un daudziem draudzes pārstāvjiem viņa atjaunotās attiecības ar karalieni bijis liels pārsteigums.

Hercogiene Ketrīna un princis Viljams ar bērniem apmeklē Ziemassvētku šovu Londonā

gallery icon
27