Slavenības
2022. gada 20. janvāris, 06:06

Madara Kiviča izved sabiedrībā jauno sirdsāķīti

Marta Martinsone

Žurnāls "Kas Jauns"

Skandalozā mūziķa Andra Kiviča bijusī sieva Madara Kiviča pirmo reizi plašākā sabiedrībā izvedusi savu mīļoto vīrieti Jāni Sniedzānu, kas tikai sāk aprast ar slavas spozmi.

Pagājušajā nedēļā Madara ar Jāni apmeklēja kinoteātri "Splendid Palace", kur svinīgi tika atklāta pašmāju seriāla "Bezvēsts pazudušās" otrā sezona. Pāris pasākumā nevairījās paust tuvību, ieradās, sadevušies rokās. Abi izmantoja iespēju iepozēt uz sarkanā paklāja, kur Madara demonstrēja pārliecību, bet viņas mīļotais vēl pauda mulsumu, gozējoties starmešu gaismās.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Madara, radusi pie uzmanības, jutās atbrīvota. Pirmizrādi viņa vēroja, malkodama šampanieti.

Ka Madarai ir jaunas attiecības, ziņas parādījās pagājušajā vasarā. Krietnu laiku Madara vairījās mīļoto parādīt plašākai publikai un arī sociālajos tīklos saglabāja noslēpumainu intrigu. Laika gaitā gan attiecības vairs neslēpa un pat sociālajos tīklos atrāda savu jauno mīlestību. Arī pērn kanāla "360TV" realitātes šovā "Ģimene burkā" Madara iepazīstināja ar savu Jāni, kurš darbojoties nekustamo īpašumu jomā. Viņa pirmo reizi publiski apstiprināja, ka ir jaunās attiecībās, un nedaudz atklāja par iepazīšanos, stāstot, ka jau pēc trīs tikšanās reizēm divatā māmiņa jauno sirdsāķīti veda uz savām mājām un iepazīstināja ar bērniem, kuri dzimuši laulībā ar Andri Kiviču.

“Manuprāt, viņu attiecības ir ļoti labas, par ko esmu ļoti priecīga, jo biju satraukusies, kā tas būs – ģimenē ienāk jauns cilvēks. Bet viņiem ir savi joki, pat bijuši savi noslēpumi no manis. Arī viņš meitenes ir ļoti pieņēmis, ilgojas pēc viņām pēc garas darba dienas. Par to es esmu īpaši priecīga,” stāstīja Madara.

Jāteic gan, ka Madaras mīļotais ir paguvis iekļūt arī savā pirmajā publiskajā skandālā, jo pērngad tika apsūdzēts par ieroča uzglabāšanu, kurš pieejams Madaras bērniem. Šo faktu sociālajos tīklos atklāja Madaras bijušais vīrs un bērnu tēvs Andris Kivičs. Ar likumsargiem taisnoties nācies arī Madarai pašai.

Madara Kiviča fotosesijā žurnālam "Kas Jauns"

Madara Kiviča fotosesijā žurnālam "Kas Jauns"

gallery icon

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!