TV
2021. gada 26. novembris, 16:30

Spridzīgā Margarita par pārvērtībām šovu zvaigznes Magones mājās: "Te būs cīņa - kurš kuru"

Jauns.lv

Pozitīvām pārmaiņām ģimenes iedvesmo jaunais kanāla "360TV" šovs "Ķibeles mūsmājās" un tā ekspertu komanda - juriste Ieva Brante, kolorītā "X faktora" zvaigzne Margarita Kolosova un allaž tiešais modes mākslinieks Aleksandrs Pavlovs. Viņu pirmais uzdevums bija doties ciemos pie "STV Pirmā!" šova "Slavenības. Bez filtra" zvaigznes Magones uz viņas mājām "Avotiņiem".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Jau uzreiz starp abām lauciniecēm uzvirmoja nesaskaņas, jo dzejniece taisnojās, ka viņai nav laika visiem ar viensētu saistītajiem darbiem, esot jāaudzina bērni un jākopj dzīvnieki, bet Margarita to atspēkoja, sakot, ka tas nav attaisnojums nekārtīgai mājai un pagalmam, jo visām mammām iet grūti.

Magone izteicās: "Nu, te ir viens trakāks par mani atradies. Man jau likās, ka es te viena tāda bišķi savādāka kā pārējās, bet viņa tiešām ir tāds mazs pipariņš! [..] Protams, ka kļuvu tāda spuraina un uzreiz visam nepiekritu. Man jau vajag arī pakasīties ar cilvēkiem. Tad tur gāja vaļā - viņa mani divas dienas drillēja par to Žaņa stūrīti."

Par pārmaiņām "mīlas ligzdiņā, no kuras ērglis jau ir aizlidojis", Margarita komentēja: "Te būs tādas pārvērtības, ka būsiet šokā. Pati Magone būs šokā, jo mums ir plāns gultu likt tur, kur Magone pati negrib. Te būs cīņa - kurš kuru. Vai nu viņa mani, vai es viņu. Viņai ir savi uzskati, bet man savi."

"Avotiņu" saimniece ir neapmierināta ar konstruktīvo kritiku, ko izteikusi "Ķibeles mūsmājās" komanda: "Viņi visi trīs lec pa manu istabu gar baobabiem kā vilki, medījot zaķi."

Brante, Kolosova un Pavlovs ir pārliecināti - tā vietā, lai sūrotos, dzīve jāņem savās rokās, jāķeras pie lietas un jāsāk ar kaut mazumiņu, lai maziem solīšiem panāktu patīkamas pārmaiņas. Jaunais pašmāju ģimeņu attiecību šovs “Ķibeles mūsmājās”, kas pirmajā sērijā viesosies "Avotiņos" pie Magones, jau no 29. novembra, pirmdienās plkst. 21:05, kanālā 360TV.