Laima Vaikule pandēmijā iedzīvojusies liekos kilogramos un depresijā
Slavenības
2021. gada 5. oktobris, 05:53

Laima Vaikule pandēmijā iedzīvojusies liekos kilogramos un depresijā

Žurnāls "Kas Jauns"

“Mani pārņēma briesmīga depresija. Es pieņēmos svarā par desmit kilogramiem,” par dzīvi pandēmijas laikā teic Laima Vaikule.

Kā vēsta žurnāls "Kas Jauns", to 67 gadus vecā dziedātāja aizvadītajā nedēļā atklāja Krievijas populārajā TV šovā "Vakars ar Urgantu". Ar tā vadītāju Ivanu Urgantu Laima nebija tikusies divus gadus, jo, kopš sākās Covid-19 epidēmija, dziedātāja uzturējās savās mājās Jūrmalā. Un gluži loģiski – Urgants vaicāja Vaikulei, kā viņa pārdzīvojusi Covid-19 pandēmiju.

foto: Ekrānuzņēmums
Vaikule TV šovā "Vakars ar Urgantu".

“Briesmīga depresija. Es kļuvu par desmit kilogramiem lielāka. Bet nu jau esmu atgriezusies, jo novājēju, sākot braukāt ar velosipēdu. Mašīnas vietā man bija veļļuks. Un vēl man šajā laikā nomira mans suņuks, mans Bučs. Toties Jūrmalas pilsēta solīja ieviest kāpās suņu parku, kur beidzot varēs pie jūras pastaigāties ar suņiem, un es cenšos panākt, lai tas būtu publiski pieejams visiem,” stāstīja Vaikule, piebilstot, ka depresiju ir uzvarējusi un tagad atkal ir smaidīga un dzīvespriecīga, un ir ļoti laimīga, ka piedalās Krievijas šovā "Голос 60+" ("Balss 60+"), kurā ir žūrijas locekle un mentore dalībniekiem, šos gados vecos seniorus uzmundrinot dziedāt dzīvajā.

Ar Laimu Vaikuli, "Carnival Youth" un Latvijas hiphoperiem nosvinēti Kauguru svētki

gallery icon
254

Šajā raidījumā Laima Vaikule arī atklāja, ka, savulaik dziedot Jūrmalas restorānā "Jūras vilnis", viņa bijusi ļoti, ļoti bagāta, pelnījusi 1000 rubļu mēnesī (bet auto tad maksāja 5000!). Savukārt jau pēc piedalīšanās TV šovā "Vakars ar Urgantu" Laima ciemojās pie Allas Pugačovas un Maksima Galkina viņa lepnajās mājās Piemaskavas ciematiņā Grjazi.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!