foto: CAMERA PRESS/Chris Ashford / Vida Press
Bens Afleks Venēcijas lidostā pagrūdis uzmācīgu fanu, kas tīkojis selfija
Bens Afleks.
Slavenības
2021. gada 15. septembris, 09:50

Bens Afleks Venēcijas lidostā pagrūdis uzmācīgu fanu, kas tīkojis selfija

Jauns.lv

Esot Venēcijas lidostā, aktieris Bens Afleks pagrūdis uzmācīgu fanu. Vīrietis vēlējies nofotografēt viņu kopā ar dziedātāju un aktrisi Dženiferu Lopesu.

Dženifera Lopesa un Bens Afleks uz sarkanā paklāja Venēcijā 2021. gada 10. septembrī

gallery icon
15

Incidents noticis nākamajā dienā pēc Venēcijas kinofestivāla, kuru slavenais pāris pirmo reizi pēc romantisko attiecību atjaunošanas apmeklēja kopā. Paši uzticamākie fani šo brīdi bija gaidījuši nepilnus 18 gadus.

Kad Afleks un Lopesa ieradās lidostā, pie viņiem piegāja neatlaidīgi noskaņots fans, kurš, nepalūdzot piekrišanu, centās uzņemt selfiju kopā ar slaveno pāri. Par to informē portāls "DailyMail". Aktieris atgrūdis uzmācīgo vīrieti, pēc kā konfliktsituācijā nekavējoties iesaistījās Afleka drošības darbinieki. Viņi tūlīt pat radījuši distanci starp aktieri un uzbāzīgi noskaņoto fanu.

Dženifera Lopesa un Bens Afleks Venēcijā 2021. gada septembrī

gallery icon
31

Šā gada 10. septembrī Dženifera Lopesa un Bens Afleks pirmo reizi pēdējo nepilnu 18 gadu laikā apmeklēja sarkanā paklāja pasākumu kā pāris. Pēdējo reizi viņi publiski kopā bija redzēti 2003. gada jūlijā, kad apmeklēja filmas “Gigli” pirmizrādes vakaru.

Dženifera Lopesa un Bens Afleks laiku lokos: uz ekrāna un dzīvē

gallery icon
20

Pirmās runas par to, ka slavenais pāris varētu būt atjaunojis romantiskās attiecības, parādījās šā gada maijā. Mēnesi pirms tam Lopesa bija atsaukusi saderināšanos un izšķīrusies no līgavaiņa Aleksa Rodrigesa.

Dženiferas Lopesas un Aleksa Rodrigesa attiecības fotomirkļos

gallery icon
21

Savukārt Afleks pārdzīvoja par šķiršanos no kubiešu izcelsmes aktrises Anas de Armasas, ar kuru bija kopā aptuveni gadu.

Bens Afleks un Ana de Armasa

gallery icon
28

Visas vasaras garumā laiku pa laikam parādījās fotogrāfijas, kurās Afleks un Lopesa bija nofotografēti kopā, tādējādi apliecinot, ka runas par atjaunotajām attiecībām nav tikai baumas vien. Šobrīd klīst runas, ka aiz kalniem neesot arī kāzas. Laiks rādīs.

Dženifera Lopesa un Bens Afleks atpūšas dziedātājai piederošajā villā Maiami

gallery icon
19