Slavenības
2021. gada 11. augusts, 10:23

Nikola Kidmena pastāsta, ko vīrs patiesībā jūt, redzot viņas seksa ainas

Jauns.lv

Austrāliešu aktrise Nikola Kidmena un amerikāņu kantri mūziķis Kīts Urbans ir precējušies jau 15 gadu.

Nikola Kidmena „Zelta globusu 2019” balvu vakarā

gallery icon
8

Intervijā portāla "E Online" rubrikai “Daily Pop” aktrise Nikola Kidmena pastāstījusi, ko viņas vīrs patiesībā domā un jūt, redzot sievu seksa ainās filmās un TV seriālos.

foto: BACKGRID/ Vida Press
Nikola Kidmena HBO seriālā "The Undoing".

54 gadus vecā aktrise norāda, ka viņas vīrs kantri mūziķis Kīts Urbans (53) pats ir šovbiznesa aprindu cilvēks un visu labi saprot. Viņš Nikolu atbalstot, un seksa ainas, kurās aktrisei jāfilmējas, absolūti vīru nesatraucot.

foto: Broadimage/Shutterstock/ Vida Press
Nikola Kidmena un Kīts Urbans.

“Mans vīrs ir mākslinieks, tāpēc viņš to visu ļoti labi saprot,” norāda Nikola. “Viņš arīdzan tajā visā neiesaistās. Viņš noskatās ekranizējumu, kad tas jau ir pabeigts, rediģēts, turklāt viņam ir svaigs redzējums.”

foto: Stephen Lovekin/Shutterstock/ Vida Press
Nikola Kidmena un Kīts Urbans.

“Viņš nekad nelasa nevienu [manu] scenāriju. Viņš patiešām nezina to, kas notiek filmēšanas laukumā. Viņam pašam ir sava karjera, kurā viņš ir iegrimis.”

foto: BACKGRID/ Vida Press
Kidmena ar vīru.

Nikola apliecina, ka neatskaitās vīram par visu, kas notiek filmēšanas laukumā, līdz ar to viņš par notiekošo “neko daudz nezina”.

Nikolai Kidmenai 50!

Nikolai Kidmenai 50!

gallery icon
81

Nikola nesen piedalījusies intīmās ainās kopā ar Hjū Grāntu trillerī “The Undoing” un Aleksandru Skarsgārdu drāmā “Big Little Lies”. Abi ekranizējumi ir populāri telekanāla HBO seriāli.

Nikola Kidmena un Kīts Urbans kantri mūzikas balvu vakarā

Austrāliešu aktrise Nikola Kidmena kopā ar vīru kantri mūziķi Kītu Urbanu apmeklē kantri mūzikas balvu vakaru „CMT Music Awards”.

gallery icon
15

Aktrise arīdzan pastāstījusi, ka abiem ar vīru ir sava “sistēma”, kas viņiem palīdz saglabāt balansu starp ģimenes dzīvi un abu aizņemtajiem darba grafikiem.

Nikola Kidmena ar vīru Kītu Urbanu un meitām

gallery icon
27

Intervijā žurnālam “WSJ Magazine” Kidmena atklāj, ka abi ar vīru uz maiņām pieskatot mājās bērnus – 13 gadu veco Sandeju un 10 gadus veco Feitu.

foto: NBC / BACKGRID/ Vida Press
Nikola Kidmena ar vīru un meitā šā gada februārī.

Nikola Kidmena un Kīts Urbans iepazinās “G’Day LA” pasākumā Losandželosā 2005. gada janvārī un apprecējās nākamā gada jūnijā Nikolas dzimtenē Austrālijā.

Nikola Kidmena un Kīts Urbans Ekrāna aktieru ģildes balvu ceremonijā 2016. gadā

gallery icon
12