Zvaigznes, kas ir slavenas tikai vecāku dēļ. TOPS
Slavenības
2015. gada 25. jūlijs, 05:21

Zvaigznes, kas ir slavenas tikai vecāku dēļ. TOPS

Jauns.lv

Mēs zinām daudz slavenību, kuru vecāki arī ir populāri cilvēki. Nav brīnums, ka vairākas no šīm zvaigznēm patiesībā ir slavenas tikai savu vecāku dēļ. Viņas pašas nekad nebūtu nodibinājušas tik spožu karjeru, ja nebūtu ģimenes plašo sakaru. Varbūt ievērosiet – vairumam šo personību nav viena īpaša talanta. Lielākoties viņas ir slavenas ar to, ka ir slavenas. Lūk, deviņas slavenības, kuras slavenas padarīja vecāki.

Kima Kardašjana.

Kimas Kardašjanas ceļš pretī slavai aizsākās pēc tam, kad viņas bijušais draugs 2007. gadā nopludināja seksa video. Ar biznesa domāšanu apveltītā Kardašjanu klana galva, mamma un menedžere Krisa Dženere, burtiski ne no kā uzcēla veselu impēriju un padarīja sevi un meitas par multimiljonārēm. Par Kardašjanu šovu telekanāls „E! Online” ģimenei šogad samaksājis 100 miljonus ASV dolāru, kas ir lielākā summa, ko jebkāda TV kompānija kādam maksājusi par projektu.

Kellija Osborna.

Kellija ir grupas „Black Sabbath” rokera Ozija Osborna meita. Kellija atpazīstamību iemantoja patiecoties realitātes šovam „The Osbournes”, kas sekoja līdzi savādās ģimenes ikdienas gaitām. Kellijas vārds bieži nonāca preses slejās, apspriežot jaunietes mainīgo svaru. Viņa piedalījās TV šovā „Dejo ar zvaigzni”, viņa vada pati savu modes pārraidi. Viņas vārds vienmēr ir presē, lai gan vienas konkrētas pamatnodarbošanās jaunajai dāmai nav.

Piksija un Pīčesa Geldofas.

Piksija un viņas māsa – 2014. gada aprīlī pāragri mirusī Pīčesa Geldofa – popularitāti iemantoja pateicoties tam, ka ir slavenu vecāku atvases. Pīčesa centās veidot karjeru žurnālistikā, kā TV personība un modele, savukārt Piksija – kā modele un dziedātāja.

Daudzas durvis meitenēm bija atvērtas, jo viņas ir slavenā mūziķa Boba Geldofa un TV personības un rakstnieces Polas Jeitsas meitas.

Džeidens un Vilova Smiti.

Viņi ir aktieru Vila Smita un Džadas Pinketas Smitas bērni. Nenoliedzami talantīgi, taču ar daudz plašākām iespējām savu talantu parādīt, nekā citi parastu vecāku bērni. Džeidens seko tēva pēdās un ir pievērsies aktiermeistarībai, bet Vilova dod priekšroku dziedāšanai. Jau astoņu gadu vecumā Džeidens debitēja kino, spēlējot kopā ar tēvu filmā „The Pursuit of Happyness”.

Čelsija Klintone.

Bijušā ASV prezidenta Bila Klintona un ASV valsts sekretāres Hilarijas Klintones meitai plašsaziņas līdzekļu pārstāvji seko ik uz soļa jau kopš mazotnes. Par viņu aizvien raksta, lai gan jaunā sieviete neieņem publisku amatu. Čelsija ir žurnāliste un filantrope, dedzīga sieviešu tiesību aizstāve.

Džordžija un Lizija Džegeres.

Abas māsas ir gana glītas jaunietes, bet vai tiešām atbilstošas modeļu biznesa kanoniem? Viņu karjeras izvēlē un panākumos noteicošs bijis faktors, ka mamma ir supermodele Džerija Hola un tēvs, grupas „The Rollings Stones” līderis Miks Džegers.

Nikola Ričija.

Viņa ir leģendārā dziedātāja Laionela Ričija adoptētā meita. Nikolu mēs reiz iepazinām kā sabiedrības dāmas Parisas Hiltones labāko draudzeni. Abas jaunās dāmas filmējās kopīgā realitātes šovā „The Simple Life”. Vēlākos gados par Nikolu daudz runāja ēšanas traucējumu dēļ, viņa cieta no anoreksijas.

Braisa Dallasa Hovarde.

Viņai ir rudi mati un patīkams smaids. Viņa ir populārā filmu producenta Rona Hovarda meita. Vecākā no četriem bērniem. Braisa pirmo reizi debitēja kino sava tēva filmā „Parenthood”. Viņa redzama arī tādās filmās kā „Spider-Man 3” un „The Twilight Saga: Eclipse”.

Parisa Hiltone.

Pusaudzes gados Parisa uzsāka modeles karjeru, tomēr viņa ir plašāk pazīstama, pateicoties savam tēvam. 2001. gadā nemitīgas ballēšanās dēļ prese viņu bija nodēvējusi par „svarīgāko meiteni Ņujorkā”. Viņa ir „Hilton” viesnīcu tīkla mantiniece, kas, iespējams, ir vienīgais iemesls, kāpēc pasaule par viņu uzzināja.

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press