foto: Juliano/X17online.com/All Over P/ Vida Press
Depardjē, Boldvins, Keita Mosa un citas slavenības, kas sarīkojušas drāmas lidmašīnā
Skandalozā Kortnija Lova, protams, nav iztikusi bez skandāliem arī lidostās.
Slavenības
2021. gada 6. jūlijs, 07:17

Depardjē, Boldvins, Keita Mosa un citas slavenības, kas sarīkojušas drāmas lidmašīnā

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Lai gan lidošana skaitās viens no drošākajiem ceļošanas veidiem, šīm slavenībām tā saistās ar drāmu, dzeršanu un panikas lēkmēm.

Bez bagāžas

Supermodele Naomi Kempbela uz sarkanā paklāja un ikdienā

gallery icon
76

Aviosabiedrības "British Airways" pasažieri kļuva par lieciniekiem modeles Naomi Kempbelas drāmai tālajā 2008. gadā, kad viņa satrakojās, atklājot, ka viņas bagāža lidmašīnā neatrodas. Naomi esot spļāvusi un spērusi policijas darbiniekiem, kas histērisko dāmu centušies izvilkt no lidaparāta.

Kunga prātā

Britu modes ikona Keita Mosa

gallery icon
72

Supermodeles Keitas Mosas 2015. gada drāmas iemesls esot bijis stjuartu atteikšanās pārdot alkoholu. Reisā ar aviosabiedrības "EasyJet" lidaparātu modele jau bijusi tik ļoti iereibusi, ka papildinājums nav bijis nepieciešams, līdzēja vien komandas apņēmība trakuli izsēdināt par nepieklājīgu uzvedību. 

Drošībai

foto: CAMERA PRESS/David Dyson / Vida Press
Kristians Sleiters.

Holivudas aktieris Kristians Sleiters ir bijis tik drosmīgs, ka 1994. gadā ceļojis ar nereģistrētu ieroci. Sekas – aktieris ticis arestēts un bijis spiests trīs dienas strādāt sabiedriskus darbus.

Svarīgas spēles

Aleks Boldvins sakaujas ar paparaci

gallery icon
38

Aktieris Aleks Boldvins bez drāmas un uzmanības neiztiek nekad un nekur. 2011. gadā skandāls norisinājās lidmašīnā, kad, tai paceļoties, aktieris esot atteicies beigt spēlēt kādu no "iPad" spēlēm. Par to Boldvins, protams, "Twitter" kontā aktīvi kritizēja aviosabiedrību "American Airlines": “Stjuarte mani izsēdināja par to, ka es spēlēju "Words With Friends" pie izlidošanas, pat vēl nelidojot.”

Dabiska vajadzība

Žerārs Depardjē Novosibirskā

gallery icon
16

2011. gada augustā franču aktiera Žerāra Depardjē dēļ kavējās lidmašīnas Parīze– Dublina pacelšanās. Problēma bija tā, ka viņam bijusi nepieciešamība nokārtoties. Tāpēc aktieris centies atviegloties pudelē, bet acīmredzot tas radīja nekārtības, un kino zvaigznei lidmašīnu nācās pamest.

Dumpiniece

Kortnija Lova viena pati un ar meitu Frensisu Bīnu Kobeinu

gallery icon
37

Mūziķes Kortnijas Lovas nedienās esot vainojama drošības siksna. 2003. gada lidojumā uz Londonu viņa lamājusi apkalpes locekļus un tikusi izdzīta no lidmašīnas tikai tāpēc vien, ka atteikusies aizsprādzēt lidmašīnas drošības jostu.

Pase tikai vidusšķirai

foto: Twitter/ Vida Press
Amanda Bainsa.

2013. gadā kādreizējai slavenībai aktrisei Amandai Bainsai esot liegta iekāpšana privātā lidmašīnā uz Losandželosu, jo viņai nebija līdzi personu apliecinoša dokumenta. Tā vietā Amanda esot ieteikusi izmantot "Google" meklētāja pakalpojumus viņas identitātes noteikšanai.

Smagsvars

foto: BACKGRID/All Over Press/Vida Pre/ Vida Press
Kevins Smits.

Pirms 11 gadiem aktierim Kevinam Smitam stjuarti esot lūguši atstāt "Southwest Airlines" lidmašīnas telpas, jo viņa svars “apdraud drošību”. Komēdiju aktieris "Twitter" atspoguļoja aizvainojošo notikumu ar vārdiem: “Esmu par resnu... Bet kāpēc gaidīt līdz mirklim, kad manas somas ir lidmašīnā, pats apsēdies un pārējie pasašieri mani jau atšifrējuši kā Kluso Bobu?”

Pēc notikušā aviosabiedrība atvainojās un kompensācijā piedāvāja 100 dolāru lidojumu vaučeri, ko, protams, Kevins nepieņēma. Tagad, kad pēc sirdstriekas aktieris atbrīvojies no liekiem 23 svara kilogramiem, viņš lidmašīnās tiekot laipni uzņemts.