foto: Ekrānuzņēmums
Neaizmirstama spēle - ar mirušā tēva pelniem pildīta bumba atnes veiksmi boulinga spēlētājam
Trakā pasaule
2021. gada 3. maijs, 07:13

Neaizmirstama spēle - ar mirušā tēva pelniem pildīta bumba atnes veiksmi boulinga spēlētājam

Jauns.lv

Kāds vīrietis no Ilinoisas štata ASV maksimālo iespējamo punktu skaitu boulinga spēlē ir ieguvis vairākkārt, tomēr viena no šīm spēlēm viņam paliks atmiņā visu mūžu.

Aprīļa sākumā Džons Hinkls no Peorijas Ilinoisas štatā godināja sava tēva piemiņu, sasniedzot perfekto boulinga rezultātu - 300 punktu, izmantojot boulinga bumbu, kurā bija viņa tēva pelni.

Džons nāk no kvēlu boulinga spēlētāju ģimenes. Viņš un viņa dvīņu brālis Džo sāka spēlēt jau četru gadu vecumā. Arī abu vecāki bijuši aktīvi šī sporta veida piekritēji.

"Viņš nekad nebija izspēlējis perfektu spēli līdz šim brīdim," par savu nelaiķa tēvu pie video, kurā redzams, kā viņš ar tēva pelniem pildītu bumbu sasniedz maksimālo spēles rezultāta, sociālajā vietnē "Facebook" raksta Džons. 

foto: Ekrānuzņēmums

Kad jūs izspēlējat perfektu spēli, atkārtoti to paveikt ir mazāk satraucoši, jo tas izdarīts jau iepriekš, Džons pastāstīja CNN. Tomēr šajā spēlē emocijas bijušas milzīgas, jo tā nebija tāda pati, kā pārējās. 

"Es trīcēju. Pēdējo pāris rāmju laikā man acīs bija asaras," pastāstīja 38 gadus vecais vīrietis. "Es domāju tikai par to, cik daudz tas nozīmē manam brālim un tētim." 

Džona brālis bija pirmais, kurš steidzās viņu apskaut pēc pēdējā streika. Tas emocijas sakāpināja vēl vairāk. 

"Es sāku raudāt vēl stiprāk, kad viņš man tuvojās, jo mēs izdarījām to, ko mēs bijām apsolījuši."

Kad abu vīriešu tēvs nomira 2016. gadā, viņi domājuši, ka boulingu nespēlēs vairs nekad. Viņu māte nomira 2014. gadā, tāpēc bija grūti turpināt nodarboties ar šo sporta veidu, nedomājot par vecākiem.

2017. gadā Džons ierosināja tēva pelnus pārbērt boulinga bumbā. Pagāja vairāk nekā gads, līdz tika atrasts kāds, kurš bija gatavs iestrādāt pelnus boulinga bumbā. To piekrita izdarīt Džona bērnības draudzene, kura nesen bija atvērusi boulinga profesionālo veikalu. Pelni bumbā tika iebērti caur īkšķim paredzēto atveri.