foto: ABC
Izziņota šī gada Oskara ceremonijas nakts programma
Kino
2021. gada 22. aprīlis, 11:42

Izziņota šī gada Oskara ceremonijas nakts programma

Reklāmas projekts

Jauns.lv

Amerikas Kinoakadēmija izziņojusi programmu 2021. gada Oskaru ceremonijas ievada un noslēguma šoviem, kā arī pašai ceremonijai. “Esam sagatavojuši iespaidīgu šovu gan pirms, gan pēc ceremonijas, tā vēl vairāk akcentējot galveno notikumu – balvu pasniegšanas ceremoniju,” norāda Džese Kolins, Steisija Šera un Stīvens Soderbergs, kas ir visa vakara režisori. “Mūsu aicinājums ir pieslēgties šim notikumam, citādāk jūs palaidīsiet garām ko patiesi negaidītu un jautru,” norāda mākslinieki.

Holivudas lielā nakts aizsāksies pulksten 01.30 ar “Oskari: Starmešu gaismā”. To vadīs aktieri Ariana Debose (“Hamilton”) un Lils Rels Hoverijs (“Bad Trip”). 90 minūšu garais ievadšovs akcentēs nominēto personu ceļu līdz Holivudas lielajam notikumam, sniedzot faniem visā pasaulē vistuvāko ieskatu ballītē, kā arī pirmo reizi piedāvājot īpašu Oskaru ceremonijas muzikālo pavadījumu. Ar dziesmām uzstāsies  Celeste, H.E.R., Leslijs Odoms Juniors, Laura Pausini, Daniels Pembertons, Mollija Sandena un Diāna Varrena. Viena uzstāšanās būs ierakstīta Islandes pilsētā Husavikā, savukārt četras – uz Dolby Family terases Kinoakadēmijas muzejā Losandželosā.

Nakts turpinājumā pulksten 03.00 sāksies pašas ceremonijas tiešraide, kurā balvu ieguvējus izziņos Halle Berija, Pons Čunho, Braiens Krenstons, Laura Derna, Harisons Fords, Rita Moreno, Hoakins Fīnikss, Breds Pits, Rīza Viterspūna, Renē Zelvēgere, Zendaja un citi.

foto: ABC

93. Oskaru ceremonijas noslēgumā sagaidāms šova izskaņas raidījums “Oskari: Pēc tumsas”, ko vadīs aktieri Kolmans Domingo (“Zola”) un Endrjū Ranels (“The Prom”). Šovā ar intervijām piedalīsies filmu kritiķis Elviss Mičels, un īpašos atkārtojumos tiks piedāvāti svarīgākie momenti, kā arī būs redzama Oskaru ieguvēju statuešu personalizēšana.

93. Oskaru ceremonija norisināsies vēlā svētdienas, 25. aprīļa naktī (agrā rītā uz 26. aprīli), un tā norisināsies Union Station Losandželosā un Dolby® Theatre Holivudā & Highland Center® Holivudā, kā arī ar satelīta starpniecību – no dažādām vietām pasaulē. “Oskari: Starmešu gaismā” sāksies pulksten 01.30. Balvu pasniegšanas ceremonijas tiešraide sāksies pulksten 03.00, un to raidīs vairāk nekā 225 valstīs un teritorijās visā pasaulē. “Oskari: Pēc tumsas” būs skatāms uzreiz pēc ceremonijas tiešraides. Visi ar Oskaru ceremoniju saistītie raidījumi tiešraidē būs skatāmi kanālā Filmzone.

Iesaistieties un sekojiet līdzi informācijai Filmzone Latvija Facebook lapā!

Reklāmas raksts tapis sadarbībā ar Filmzone Latvija