foto: Aculiecinieka
Deputāts pastaigā cenšas apvienot gan tēva lomu, gan suņa saimnieka pienākumus.
Deputāts pastaigā cenšas apvienot gan tēva lomu, gan suņa saimnieka pienākumus.
Slavenības
2021. gada 16. aprīlī, 04:55

Artuss Kaimiņš dēlu Kaupo ved pastaigās gar Uzvaras pieminekli

Žurnāls "Kas Jauns"

Politiķis Artuss Kaimiņš godam pilda savus tēva pienākumus un pastaigās ar jaundzimušo dēlu Kaupo dodas, iziešanu no mājas apvienojot ar suņa Borhesa izvešanu. Žurnāla "Kas Jauns" rīcībā nonākušas fotogrāfijas, kurās Artuss manāms, ar dēlu Kaupo ratiņos pastaigājamies netālu no Uzvaras pieminekļa.

Artuss Kaimiņš dēlu Kaupo ved pastaigās gar Uzvara...

Kā zināms, Dailes teātra aktrise Dārta Daneviča (32) un politiķis Artuss Kaimiņš (40) kļuvuši par vecākiem dēlam Kaupo. Kaimiņa un Danevičas pirmdzimtajam dots spēcīgs – Turaidas līvu valdnieka – vārds.

Ģimenes pieaugumu pāris sagaidījis pēc aptuveni gadu ilgas kopā būšanas. Kā zināms, abiem ir arī trīs suņi – Kaimiņa Borhess un Dārtas mīluļi Munks un Hoopers. Izejot pastaigā ar dēlu pa Uzvaras parku, deputāts bija līdzi ņēmis savu uzticamo draugu, vācu īsspalvaino putnu suni Borhesu, kas ar Artusu, jāatzīmē, ir kopā krietni ilgāku laiku nekā jebkura no viņa bijušajām draudzenēm.

Artuss Kaimiņš ar dēlu pastaigā

Politiķis Artuss Kaimiņš godam pilda savus tēva pienākumus un pastaigās ar jaundzimušo dēlu Kaupo dodas, iziešanu no mājas apvienojot ar ...

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!