Slavenības
2021. gada 16. marts, 11:00

"Amerikas auto" īpašniekam Sāmītim attiecības ar teju 30 gadu jaunāko čellisti Kristiānu Abiļevu

Jauns.lv

SIA "Amerikas auto" īpašnieks Aldis Sāmītis uzsācis attiecības ar čellisti Kristiānu Abiļevu - režisores Ditas Balčus meitu.

Par to, ka ir attiecībās ar 63 gadus veco uzņēmēju, Kristiāna pati paziņojusi sociālās saziņas tīklā "Facebook". 8. februārī viņa savā laika joslā ievietojusi vēstījumu, ka ir attiecībās ar Aldi. Tajā pašā dienā arī norādījusi, ka pārceļasdzīvot uz Jūrmalu.

Pēcāk Abiļevas "Facebook" ierakstos manāms arī vēstījums, ka abi Ziemeru muižā apsveikuši Ditu Balčus dzimšanas dienā.

Sāmītis gan to, ka ir attiecībās ar Kristiānu, savā "Facebook" profilā norādījis vien 25. februārī.

34 gadus vecā Kristiāna savulaik bijusi attiecībās ar mūzikas leģendu Juri Kulakovu, bet precējusies - ar mākslinieka Māra Abiļeva dēlu datorgrafiķis Mārtiņu Abiļevu. Šajās attiecībās 2015. gada maijā pasaulē nāca čellistes dēls Marks Māris.

Par krīzi savā privātajā dzīvē Kristiāna pirms nepilna gada stāstīja žurnālam "Kas Jauns". Viņa atklāja, ka laulības dzīve jau kādu laiku ir „sašķobījusies” un vīra atbalsta šajā grūtajā laikā neesot. „Oficiāli neesmu šķīrusies, bet mūsu attiecības ir sarežģītas. Puikam tēvs paliek tēvs jebkurā gadījumā, un abi vecāki ir atbildīgi par savu bērnu, neraugoties uz attiecību sarežģījumiem,” tā teica Kristiāna, kas nu, šķiet, laimi radusi uzņēmēja Alža Sāmīša sabiedrībā.

Sāmītis savukārt ir bijis precējies vismaz divreiz, cik nu var secināt pēc publiski pieejamiem laulību līgumiem. 1992. gadā viņš mijis gredzenus ar tolaik vēl topošo Latvijas finanšu ministri Indru Sāmīti, bet 2000. gadā - ar Guntru Briedi.