Ansis Klintsons ar sievu randiņos pie "Laimas" pulksteņa

Ansis Klintsons ar sievu jau 15 gadu tiekas randiņos pie "Laimas" pulksteņa.

gallery icon
5
Slavenības
2021. gada 20. februāris, 05:53

Ansis Klintsons ar sievu jau 15 gadu tiekas randiņos pie "Laimas" pulksteņa

Juris Vaidakovs

Žurnāls "Kas Jauns"

Nu jau piecpadsmit gadu mūziķis un "Rīga TV24" raidījuma "Preses klubs" vadītājs Ansis Klintsons 9. februārī dodas pie "Laimas" pulksteņa, lai kopā ar sievu Montu izbaudītu randiņa atmosfēru.

Kā raksta žurnāls "Kas Jauns", tieši pirms 15 gadiem Ansis un Monta pirmo reizi satikās. Nu viņi jau 12 gadus kā precējušies, ir kopīga meita Anna Luīze, un katru gadu viņi atzīmē savu pirmo satikšanos. Ansis un Monta iepazinās internetā, sociālajā tīklā draugiem.lv. “Kaut kādā veidā viens otru ievērojām sociālajos tīklos. Sākām sarakstīties, sūtījām viens otram vēstules, līdz sapratām, ka varētu mēģināt arī satikties,” stāsta Ansis, atceroties, ka vēstuļu periods ildzis trīs mēnešus, līdz nobrieduši pirmajam randiņam.

Satikās viņi 2006. gada 9. februārī pie "Laimas" pulksteņa. Kāpēc tieši tur? “Tā taču ir super tradicionāla vieta! Klišeja jau gadu desmitiem, bet – kāpēc gan ne?! Protams, man bija sarkana roze, protams, biju satraucies. Un atceros, ka toreiz, tāpat kā šogad, bija ļoti auksts laiks. Šķiet, ka pirms 15 gadiem ziema bija vēl aukstāka nekā šī,” atceras Klintsons.

Ansis stāsta, ka iespaids pēc pirmā randiņa bija pozitīvs. “Visvairāk cilvēki satraucas, kā iedomātais saskanēs ar realitāti. Jo viens ir iespaids, kas radies pēc vēstulēm, pavisam kas cits – satiekoties un sarunājoties klātienē. Bet, tā kā mēs ar Montu viens otram jau bijām tik daudz vēstuļu aizrakstījuši, tad, pirmajā reizē satiekoties, šķita, ka esam pazīstami jau gadus divus trīs! Mūsu pirmais randiņš izvērtās pārsteidzoši feins, arī vizuālais atbilda gaidītajam,” pasmaida Ansis.

Pēc kāda laika, proti, pēc vairākiem randiņiem, Ansis un Monta uzsāka kopdzīvi. “Salikās kārtis tā, ka esam kopā joprojām, un katru gadu 9. februārī nosvinam mūsu kopābūšanu, ejot randiņā pie "Laimas" pulksteņa. Uztaisām pašbildi, tad kādā restorānā pavakariņojam, aizejam uz kino vai teātra izrādi, dažreiz vispār paliekam pa nakti viesnīcā. Šogad gan tas viss zināmo ierobežojumu dēļ izpalika. Vien aizbraucām uz vienīgo ātrās apkalpošanas restorānu, kas bija atvērts, un pasūtītos burgerus notiesājām automašīnā,” atklāj Ansis, aicinot ikkatram pēc iespējas vairāk sarūpēt sev svētkus: “Šādas mazas tradīcijas ir jaukas, un tās ir jāsvin. Arī kaķa dzimšanas dienas ir jāsvin – jo vairāk foršu svētku, jo labāk! Nevajag baidīties pašiem sev radīt svētkus.”

Kā ir tagad – jau piecpadsmito gadu ar sievu doties randiņā pie "Laimas" pulksteņa un vērot tos jaunos pārus, kas ieradušies uz pirmo satikšanos? “Skatoties uz jauniešiem, kuriem tā ir pirmā reize, pārņem foršas un siltas sajūtas. Jo saproti – dzīve turpinās, uz planētas romantika neizzūd. Tas ir tik mīļi! Redzot to pirmo satraukumu, to pirmo sasveicināšanos, palielinās ticība, ka ar cilvēci viss ir kārtībā! Tur, pie "Laimas" pulksteņa, virmo tik spēcīgas emocijas!” nosaka "Preses kluba" vadītājs Ansis Klintsons.

Anša Klintsona ģimeniskais ceļojums uz Krētu

gallery icon
23

Citas interesantākās ziņas skatiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!

Uzzini to, ko ir vērts zināt! Pievienojies!
Pievienojies Jauns.lv Instagram
Pievienojies Jauns.lv Telegram