TV
2021. gada 3. februāris, 11:15

Katrīne Sauliete pastāsta, kādas pēc šķiršanās ir viņas attiecības ar bijušo vīru Kasparu

Jauns.lv

Nesen tapa zināms, ka kanāla "360TV" realitātes seriālā "Ģimene burkā" līdzās Naurim Brikmanim un viņa sievai Aijai, kā arī daudzbērnu ģimenei no Jelgavas savu dzīvi TV kameru priekšā izrādīs un harmoniju attiecībās ar bērniem un dzīves biedru ar īpašas “vēlmju burkas” palīdzību meklēs arī populārā influencere Katrīne Sauliete.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Turklāt līdz ar Katrīni realitātes seriālā būs redzams ne tikai uzņēmējas jaunais partneris pilots Pēteris, bet arī viņas bijušas vīrs – Kaspars Saulietis. Tā aktualizējot un ļaujot ielūkoties daudziem tik aktuālajā tēmā -  kāda ir šķirto ģimeņu ikdiena? Kā veidot saskanīgas attiecības ar bijušo vīru un organizēt ģimenes dzīvi tā, lai neciestu bērni?

“Tagad īstenībā tās attiecības ir ļoti, ļoti normālas. Es nevaru teikt, ka viņas ir super labas. Varētu pat teikt, ka ir labas,” pirmdien šova “Ģimene burkā” sērijā, palīdzot meitām sagatavot visu nepieciešamo brīvdienām pie tēta, bijušo laulāto attiecībās ļāva ielūkoties Katrīne. “Tad, kad es prasu, tad viņš viņas paņem. Agrāk, sākumā bija kaut kādi aizvainojumi vienam pret otru. Tajos brīžos bija – es tev nedošu bērnus! Vai  - nē, es neņemšu, pati tiec galā!” pastāsta Katrīne.

Savs viedoklis ir arī Kasparam: “Es neteikšu, ka arī man ir viegli gājis. Protams, arī mēs līdz kaut kādam brīdim strīdējāmies un kaut kādā mērā tu to nevari pieņemt. Bet beigās, kad nāk tā apziņa un tu saproti, un uz attiecībām, kā arī cilvēku paskaties – viss, esat kopīgi nonākuši pie tā lēmuma vairāk neturpināt dzīvot kopā, tad primārais ir, lai bērni justos komfortabli un neciestu.”

foto: Mārtiņš Ziders
Saulieši oficiāli izšķīrās 2019. gada beigās.